Locuinţa vicepreşedintelui PSD Caraș Severin, Ion Bejeriţă, percheziţionată într-un dosar de evaziune...

Locuinţa vicepreşedintelui PSD Caraș Severin, Ion Bejeriţă, percheziţionată într-un dosar de evaziune fiscală UPDATE 3 Om de afaceri, vizat de anchetă GALERIE FOTO

11
DISTRIBUIȚI

ion bejerita01

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împreună cu polițiști ai Direcţiei de investigare a Fraudelor din cadrul IGPR percheziționează nouă locuințe și sedii de firme din județeul Caraș Severin într-un dosar de evaziune fiscală. Printre cei percheziționați se află și vicepreședintele PSD Caraș Severin, Ion Bejeriță, patronul firmei de construcții Emiliano Vest, anchetatorii fiind la acesta acasă. Bejeriță este finul președintelui PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă. Conform procurorilor, cercetările vizează „reprezentanţi ai unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani, existând suspiciuni că în perioada 2009 – 2014, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni fictive, cauzându-se un prejudiciu estimat la 5.000.000 lei”.


Acţiunea beneficiază de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Anchetatorii percheziţionează şi locuinţa omului de afaceri Axente Obrejan, unul dintre apropiaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde.

UPDATE 2 Ion Bejeriță a plecat de acasă la ora 13:10, sub escorta mascaților și a polițiștilor de la Investigarea fraudelor. Pesedistului a plecat la bordul Mercedes-ului său, dar însoțit de un polițist. Acesta a ajuns la sediul firmei sale, aflate la ieșirea din Caransebeș, unde încă de dimineață alte echipaje au început percheziția. Surse judiciare au declarat că pe numele celor doi, Ion Bejeriță și Axente Brejan, au fost emise mandate de aducere de către anchetatori.

UPDATE 3 În această anchetă este vizat și Trandafir Rădoia, un om de afaceri din Caransebeș, care deține mai multe firme, printre care una de izolații termice.

11 COMENTARII

  1. Grupuri infractionale crescute la sanul lui Ioan Dragomir,fost director de finante la Caransebes si la Caras, un personaj care si-a terminat facultatea la „adanci batraneti”,cu un CV impresionant, dar nu educational ci mai degraba infractional, daca e sa ne luam dupa articolul din Adevarul si dupa gura targului carasan.Acest personaj se doreste a fi inscaunat sef la finante pe regiunea Vest inepand cu 1 august.Banateni, va dati seama ce va asteapta?
    Articolul din Adevarul, de acum aproape zece ani:
    http://adevarul.ro/news/societate/directorul-finantelor-caras-severin-anchetat-parchetul-national-anticoruptie-si-a-facut-casa-vacanta-bani-publici-1_50abec1c7c42d5a663828625/index.html

  2. antonelul este papagal fara pene (porumbacu!!!) lenes si tafnos! CONFORM PROVERBULUI: prostul daca nu-i fudul nu-i prost destul!! si mai are o nevastuica (cabinetul 2) avara dupa functii si baniiii (toate astea nemuncite!!!) Frunzulica il sustine pentru ca doar asa pot parvenii fostii secu-pcr! RUSINE SA VA FIE!

  3. rusine! rusine! pentru acesti taranoi semianalfabeti si cu mult tupeu! la scoala au fost niste nulitati, semianalfabeti care azi au tot felul de diplome. dar daca ii vom pune sa scrie un eseu vor intreba ce este acela?? suntem curiosi sa citim declaratiile lor din ancheta: sa vedeti la greseli… cu carul…! frunzulica doar mediocrii din aceasta speta a promovat in cs si acum vrea in toata tara!! eusine! rusine!

  4. Cine face perchezitii la evazionisti .Militianul de la economic de la Timisoara care deabia isi duce burta, Ce sa mai faca el la femei ca pe fosta nevasta o rezolva …….nea PUIU TEAHA 215 prietenii stiu ce zic eu .Daca mama lu meletianu gras nu lucra la circulatie si apoi la inmatriculari el nu era decit un TRACTORIST .UITE CINE NE REPREZINTA. PS nu am avut niciodata vreun conflict cu acest om dar detin informatia pri metode specifice………….

    • premiul pulitzer e al tau, garantat! citeste printre randuri…si hei! prieteni cu un i…semidoctule!

  5. Mocioalca și Dragomir (semianafabetul fost șef la finantele din Caras) care va fi șef peste regiunea Timiș de la 1august sunt de fapt beneficiarii si protectorii lui Berjerita si Radoia care au făcut evaziune de milioane de euro in Caras cu complicitatea finantelor.Mocio si taranoiul de la Teregova -DRAGOMIR- ar trebui de fapt reținuți.

  6. daca sunt de la frontiera,de ce nu sunt de la economic ,daca sunt de la economic,de ce au burta(in treacat fie spus,toti politistii din foto sunt de la economic),cum o fi bine?probabil sa nu fie deloc……

  7. De ce rusine ?:))) bravo lor ca sunt baieti destepti si oricum nu au ce sa gaseasca!! si daca tot cauta sa caute si la domnul frunza verde si la domnul primar ion marcel vela domnilor de la DNA!!!!
    Si legat de Mocioalca ,domnilor de comentati voi nici nu stiti sau poate nici nu lati cunoscut pe omu ala ca sa il criticati ca a facut ce a facut idiotilor …..bravo lor :))))) sau va doare invidia

  8. Ioan Dragomir, semidoctul care si-a pus nepotul analfabet sef la finante in Otelu Rosu urmand ca dupa 1 august sa-l instaleze la Caransebes.Trafic de influenta si abuz in servici sunt armele cu care acest semidoct submineaza institutiile statului prin aducerea in functii cheie a tuturor analfabetilor obedienti lui si sistemului care l-a consacrat.

  9. Mai john, mai bine mananca-i torogoata la sărăcia aia de oltean numit Mocioalca, a venit in Banat mort de foame, iar acum vrea sa conducă BAnatul, s-a inhaitat cu cel mai penal caracter posibil, un gunoi numit Dragomir pe care foarte curând i-l vor lega cei de la DNA la câte a făcut.ASA este l-au schimbat pe fostul șef de la finanțe de la Otelu Roșu pentru ca nu a vrut sa oprească o executare silită de 12 miliarde lei vechi la Primăria Zăvoi unde primar era Scorobete de la PSD si l-au pus pe finul lui Dragomir(un muzicant si prost si urat)care nu are nici o treaba cu finantele, mai mult acum vrea sa-l pună șef si la Caransebes.Oameni din aceștia au nevoie care nu știu nimic, care executa tot ce li-i se spune, oameni total nepregătiți care nu-si pot da seama ca ordinele si faptele care le fac sunt in sfera penalului.

  10. Daca asa stau treburile ii rugam pe cei de la DNA sa-l invite la discuții intense pe dl Alin Gherman, interlop si bodyguard al deputatului Mocioalca. Circuitul e simplu si clar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.