Bătaie de joc la una dintre școlile de prestigiu din Timișoara. Plouă...

Bătaie de joc la una dintre școlile de prestigiu din Timișoara. Plouă ca afară pe holul etajului doi al clădirii, în prima zi de școală FOTO

0
DISTRIBUIȚI

IMG_5520

Peste o mie de elevi care încep, astăzi, școala la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara vor învăța într-o clădire aflată în șantier. Mai mult, copiii care învață în sălile de clasă de la ultimul etaj al clădirii au avut surpriza să observe că pe coridor plouă ca afară. Și asta pentru că firma care se ocupă de reabilitarea acoperișului clădirii l-a decopertat în unele locuri, dar nu a mai pus nimic peste pentru ca să nu plouă în interior. Astfel, pe coridorul de la etajul doi, este plin de apă pe jos, pereții arată jalnic, iar angajații au pregătit găleți pe care le-au pus în locurile în care ploua mai tare pe coridor.

„Exceptând ploaia de la etajul doi, lucrurile au decurs bine. Avem 15 săli de clasă la etajul doi, dar nu plouă în săli, ci pe coridor, în zona în care s-a decopertat. S-a lucrat la acoperiș, dar probabil că în anumite zone au rămas găuri neacoperite, mai descoperă vântul. Suntem în derulare pentru proiectul de reabilitare a acoperișului. Lucrurile avansează, dar sunt zone în care a plouat aproape inerent”, ne-a declarat Mariea Ștefan, directoarea Colegiului Național „C. D. Loga”.

În acest moment, și clădirea școlii se află în reabilitare, motiv pentru care elevii și părinții au intrat în liceu printre schele. Pentru că se află în șantier, Colegiul Național „C. D. Loga” nu a primit autorizația sanitară.

„Eu estimez că va mai dura un an, un an și jumătate reabilitarea clădirii.


Astăzi au avut loc 36 de festivități de deschidere, pentru că la noi în școală fiecare clasă a avut propria festivitate de deschidere. Așa ne-am gândit că este mai bine în acest an. Având în vedere că este șantier, mi s-a părut că este riscant să adun foarte multă lume într-un singur spațiu închis, căile de acces fiind puține”, a mai precizat Mariea Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.