Șeful PLR Timiș, Petru Ehegartner se plânge de partidul lui Titu Bojin:...

Șeful PLR Timiș, Petru Ehegartner se plânge de partidul lui Titu Bojin: „Există o tendință totalitară a PSD de a acapara cât mai mult. Dacă ar fi într-o competiție, nu ar fi deloc peiorativ lucrul ăsta”.

0
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 6Acuzat adesea că ține partea PSD și că acesta este motivul pentru care a plecat la formațiuna lui Călin Popescu Tăriceanu, șeful PLR Timiș, senatorul Petru Ehegartner, a făcut fără să vrea un prim atac la adresa PSD. Vorbind depre strângerea de semnături pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la președinție, Ehegartner a spus că e greu ca partid cu puțini membri pe această zonă. „Există o tendință totalitară a PSD de a acapara cât mai mult. Dacă ar fi într-o competiție, nu ar fi deloc peiorativ lucrul ăsta”.

Legat de vestea lansată de președintele Traian Băsescu cum că unul din candidații la alegerile prezidențiale ar avea dosar de agent, senatorul susține că aceasta este „o diversiune a președintelui, un subiect absolut fals, menit să atragă atenția opiniei publice”.

Despre dorința șefului său, Călin Popescu Tăriceanu de a-l suspenda pe președintele Traian Băsescu, Ehegartner spune că „întreaga clasă politică ar trebui să se implice cu seriozitate și cu mai multă atenție.


Din expunerea de motive pe care președintele nostru a făcut-o rezultă că aceasta nu ar fi decât o finalizare a precedentei suspendări”.
Senatorul consideră că argumenul că mandatul lui Băsescu e pe final și astfel suspdendarea devine inutilă, nu este unul care să țină. (…)”Puterea supermă în stat este a Parlamentului. Parlamentul consideră că la suspendarea președintelui din 2012 nu a reacționat corespunzător la acea finalizare a demersului”. Legat de noi membri, Ehegartner anunță transferuri de la Saravale și Săcălaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.