Titu Bojin, președintele CJ Timiș: “Sper ca anul viitor să putem beneficia...

Titu Bojin, președintele CJ Timiș: “Sper ca anul viitor să putem beneficia de autostradă”. Unde se vor realiza patru ieșiri de pe calea rutieră

0
DISTRIBUIȚI

autostrada nadlac - arad

Titu Bojin spune că există șanse mari ca anul viitor să înceapă lucrările pentru realizarea a patru descărcări de pe autostradă, în județul Timiș, cu bani de la Guvern, după ce Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a fost de acord cu realizarea acestora. „Vorbim de patru descărcări: cea de la Sânandrei, care ar trebui realizată înainte de Dumbrăvița.


Dacă o băgăm prin Dumbrăvița, mai ales după ce s-au pus și stâlpii pentru troleibuz, va fi un dezastru în trafic. A doua descărcare va fi la Recaș, a treia la Șanovița, pentru că avem nevoie de ea având acolo depozitul de deșeuri, și a patra descărcare care va fi la Bethausen, unde este o zonă istorică”, a explicat Titu Bojin.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Timiș, toate aceste descărcări, adică intrări și ieșiri de pe autostradă, vor fi simple, fără sensuri giratorii. „Teoretic, toată lumea e de acord cu realizarea lor, și Narcis Neaga, directorul CNADNR, și Ioan Rus. Sper ca anul viitor să intre în lucru și să putem să beneficiem de autostradă. Până la sfârșitul lunii octombrie se va încheia tronsonul până la Topolovăț, de la Lugoj, tronson care e pe Balinț, dar nu se circulă acum. În condițiile astea, se vor da în funcțiune, sperăm noi, la sfârșitul lui octombrie, cei șase kilometri de la Balinț la Topolovăț, și mai rămâne Topolovăț – Recaș”, a mai precizat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.