Desant a lansat prima melodie din următorul album discografic: Supernova

Desant a lansat prima melodie din următorul album discografic: Supernova

0
DISTRIBUIȚI

DESANT [1024x768]

Formaţia Desant nu se lasă mult aşteptată şi vine în această toamnă, la nici doi ani de la lansarea albumului „Joc de Noroc”, cu o nouă melodie: ”Supernova“.

„Este o piesă plină de culoare, cu un ritm mai energic şi puţin diferită de celelalte piese ale noastre, iar ca temă am ales latura cosmică, aceasta potrivindu-se foarte bine cu armonia piesei. Melodia face parte de pe următorul album, un album mult mai bine lucrat, cu elemente noi, pe care le considerăm un plus adus pieselor pe care acesta le va conţine. Suntem convinşi că Supernova va fi pe placul celor ce ne ascultă muzica şi nu numai, şi va stârni curiozitatea lor cu privire la noul material“, spun membrii trupei.

În această vară, muzicienii au susţinut un recital în cadrul concertului caritabil Rock 4 Serbia, organizat la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul şi au cântat pentru prima oară în afara graniţelor, în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Oraşului Pancevo.


După ce a debutat cu albumul „Joc de noroc”, formaţia Desant a avut parte de o serie de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră. Materialul discografic de debut a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net „Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock. Albumul „Joc de noroc” conţine 14 piese şi a fost produs de propria casă de discuri a trupei, Desant Factory.

Până la apariţia noului album, fanii trupei îi pot urmări în diverse alte concerte. Mâine, 4 octombrie, formaţia alcătuită din Alex Anca, Tibi Săulescu, Mihai Neagoe, Alin Achim şi Mihai Dobrescu va susţine un concert în cadrul Festivalului Vinului din Lugoj, iar pe data de 11 octombrie rockerii timişoreni vor susţine un recital la Bucureşti, în cadrul manifestării International Tattoo Convention.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.