Plecarea lui Mihoc din PSD, comentată la PRESSALERT LIVE. Ţoancă: „Din punct...

Plecarea lui Mihoc din PSD, comentată la PRESSALERT LIVE. Ţoancă: „Din punct de vedere politic este un gest incalificabil să îți lași partidul în război, suntem la mijloc de campanie” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (4)

PSD Timiş a primit astăzi o lovitură dură. Cu o vechime de 20 de ani în formaţiuna de stânga, secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, a demisionat urmând să rămână consilier judeţean independent. Invitat la PRESSALERT LIVE, consilierul local Radu Ţoancă, de la PSD, a comentat vivazi de plecarea colegului său. Ţoancă nu a admis că ar fi vorba de o manevră menită să minimizeze şansele lui Victor Ponta de a obţine voturi în Timiş.

„Vreau să vă spun două aspecte. Din punct de vedere uman ca prieten care îl cunoaște de 20 de ani regret enorm gestul de astăzi.


(…)Un astfel de gest ar trebui să fie transpus în zona umană, probabil a obosit. S-a săturat, are frustrări persoanle față de anumiți colegi de partid. Nu cred că a luat de decizie bună, dar este problema lui. Din punct de vedere politic este un gest incalificabil să îți lasi partidul în război, suntem la mijloc de campanie. Toți am avut nemulțumiri. La ora actuală eu sunt simplu membru de partid, sunt șeful consilierilor din consiliul local. Asta nu îmi dă mie voie să depun armele, darămite unui om care a dus atâtea campanii”, a spus Ţoancă.

Adam Crăciunescu, Călin Dobra sunt doat câţiva din cei în faţa cărora Mihoc a pierdut lupta pentru funcţii în partid. Cu toate astea, Țoancă a conchis că „a dat mult pentru partid, dar a și primit. Uman nu îl acuz, politic a greșit enorm”.

1 COMENTARIU

  1. eu il inteleg perfect. mai sunt si altii marginalizati si uitati si este cu atat mai dureros pentru ei cand vad ca sunt rasplatiti tradatorii, canaliile si noii pripasiti.

    Bravo Marcel Mihoc , pentru ca nu ai mai stat in slujba unui partid, care prin oamenii lui doar te-a folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.