Lovitură de proporții pentru contrabandiști. Ce cantitate ENORMĂ de țigări au confiscat...

Lovitură de proporții pentru contrabandiști. Ce cantitate ENORMĂ de țigări au confiscat polițiștii de frontieră

6
DISTRIBUIȚI

Oamenii legii au desfășurat astăzi o acțiune complexă, care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile, iar rezultatele au fost neașteptate.

Acțiunea a început azi dimineață, la ora 6.45, iar polițiștii de frontieră specializați în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau între Arad și Timişoara. Unul dintre autovehicule a fost un automarfar înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, in remorca automarfarului au fost descoperite peste 150.000 pachete ţigări marca „Marble”, netimbrate.


Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. Întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării.

Foto: Arhivă

6 COMENTARII

  1. voi chiar nu intelegi ca aceasta actiune este rezultatul neintelegerii la imparteala intre politisti, ca-s de frontiera sau alta natura, nu mai conteaza

    • Mai Geo nu pot comenta decat ca esti un mare idiot!
      Daca isi fac treaba nu se inteleg la spaga, daca nu si-o fac iau spaga!
      Cati idioti se baga in seama aici ca niste anonimi ce sunt si vor ramane.
      Procentul celor ce sunt corupti este mic ,dar nimeni nu vorbeste de cei multi ce pierd ore,zile ,saptamani pt o asemenea constatare!!!
      BLEAH (voma) pe tine si cei ca tine !

  2. Acum tigarile vin pe ruta Serbia-Ungaria-Romania. Defapt mai demult. Dar nimeni nu vrea sa vada adevarul.E nenorocire prin vama Cenad. Intra tigari la greu.

  3. Numai prin Cenad zici tu???? Mai pune Nadlac,Turnu,Salonta…peste tot unde nu mai este vama ci doar politie de frontiera.Hai s-o lasam balta ca toata lumea stie asta dar sant bani multi la mijloc de impartit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.