Imagini de GROAZĂ dezvăluite de o mămică aflată la clinica Bega: „Mor...

Imagini de GROAZĂ dezvăluite de o mămică aflată la clinica Bega: „Mor de scârbă și de frică”. Vezi cum se apară oficialii spitalului

8
DISTRIBUIȚI

O femeie internată cu copilul la Secția de Pediatrie a Clinicii Bega dezvăluie condițiile în care se stă în spital: prin saloane se plimbă goangele în voie. Ea a postat imagini halucinante pe o rețea de socializare.

”De două nopți stau de pază, să nu ne atace, noi suntem doi, ele o mulțime. Mor de scârbă și frică”, scrie Gianina Luncian. Alte timișorenece care au ajuns cu copiii în același spital povestesc alte orori.


Se pare că insectele fac parte din ”peisajul normal” al unității sanitare. ”Sunt goange și în maternitatea Bega. Dar nici măcar conducerea nu mai știe ce să facă să scape de ele. Nu sunt în toate saloanele, sunt în 27, 28 și cred că în 17. La pediatrie, în partea cealaltă sunt mult mai multe goange”, povestește o altă mamă care a petrecut nopți în același spital.

Oficialii Clinicii Bega spun că încearcă să rezolve situația. ”Săptămâna trecută s-a făcut dezinsecția în Spitalul Bega. Există contract cu o firmă de dezinsecție. Șeful Administrativului a zis că va verifica, și dacă e o problemă, va chema firma să mai facă o dată dezinsecție”, a declarat Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

8 COMENTARII

  1. Fereasca Dumnezeu.Citim si ne minunam.In anul 2014,in Europa sa vezi asa ceva,mai ales in Spital,cuvintele sunt sarace pentru un comentariu Ia femeie copilul si du-l acasa si teareaza- l babeste,nu vezi ce vremuri de groata traieste?

  2. da .din pacate e pura realitate ar trebui chemata televiziunea nu sunt coditii pt ingrijirea copiilor si eu am stat in aceleeasi coditi horor

  3. Eu am născut la Maternitatea Bega in octombrie, am stat o săptămână și n-am văzut goange. Poate in alte saloane or fi..nu știu. Intr-o zi au venit de la firma aceea de dezinsecție și au stropit..

  4. Pai normal ca sunt gandaci si dupa dezinsectie daca firma respectiva stropeste cu apa chioara. Cu cat sunt solicitati mai des, cu atat incaseaza mai mult pt nimic!

  5. In spital la nastere nam prins gongi acuma doi ani cand am nascut,dar in scimb cand ma internat la pediatrie e plin am patit si eu ca sa stau sa pazesc copilu si dupa doua zile am iesit pe semnatura sotului cai teroare astea sant spitalele in romania nai ce face da spaga bani vorrrrr nemernici de aia romani prefera sa nasca si sa plece dincolo ca aici va fi infectie de gongi se va alege in spitalele noastre

  6. IN URMA CU 20 DE ANI AM FOST OPERATA LA BEGA SI TOT ERA PLIN DE GOANGE CARE NOAPTEA SE URCAU IN PAT DUPA ATITIA ANI VAD CA NU S-A SCHIMBAT APSOLUT NIMIC
    PACAT DE BANI ALOCATI PENTRU CURATENIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.