O femeie a fost snopită în bătaie de soțul său, pentru că...

O femeie a fost snopită în bătaie de soțul său, pentru că a venit beată acasă. Cum s-a încheiat scandalul

0
DISTRIBUIȚI

A fost lovită cu cruzime chiar de soțul ei, în miez de noapte. O femeie de 47 de ani a ajuns la spital după ce bărbatul cu care locuiește a bătut-o cu pumnii și picioarele. Aceasta a suferit leziuni la față și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Întâmplarea a avut loc într-o locuință situată într-un cartier din Arad. Țipetele femeii au fost atât de puternice încât o vecină a fost nevoită să sune la 112 unde a anunțat că în apartamentul învecinat are loc un scandal. Jandarmii arădeni au fost sesizați și s-au deplasat la fața locului.

„La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, a fost solicitată intervenția unui echipaj pentru aplanarea unui conflict.


Apelul a fost făcut de o femeie care locuieşte într-un imobil situat în zona Grădişte din municipiul Arad. Femeia a reclamat faptul că în apartamentul învecinat are loc un scandal”, a declarat pentru newsar.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Jandarmii au constatat că femeia, care s-a întors băută acasă, a fost bătută de soțul său încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.