Săracii Timişoarei, chemaţi să ridice ajutoarele de la Uniunea Europeană. Câte zile...

Săracii Timişoarei, chemaţi să ridice ajutoarele de la Uniunea Europeană. Câte zile mai au la dispoziţie

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara continuă distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Pachetele cu alimente se pot ridica de la cele două depozite situate pe str. Lorena nr. 35 (clădirea de ateliere a Liceului Tudor Tănăsescu) și, respectiv, strada str. Cuvin nr. 2 (clădirea Liceului I.C.Brătianu). „Conform art. 5 alin. (1), ajutoarele alimentare se ridică de către beneficiari de la centrele de distribuţie ale primăriilor în a căror rază teritorială îşi au domiciliul/reşedinţa, pe baza actului de identitate şi a cuponului individual. Cuponul de ajutor va fi predat la sediul de distribuție, constituind dovada primirii ajutoarelor alimentare”, reaminteşte municipalitatea.

Pe ultima sută de metri a distribuirii alimentelor, municipalitatea anunţă că „începând cu data de 12.01.2015, la depozitul situat pe strada str. Cuvin nr. 2 (clădirea Liceului I.C.Brătianu) se pot prezenta pentru a ridica produsele alimentare persoanele care au obținut calitatea de beneficiar în perioada 01.08.2014 – 31.08.2014 și o dețin și în prezent.


Acestea vor primi ajutoare alimentare pe baza listelor suplimentare. La ridicarea produselor trebuie prezentat, pe lângă actul de identitate (în original și copie xerox), și documentul (în original și copie xerox) care atestă încadrarea într-una din categoriile de beneficiari”.

Program de distribuire a produselor alimentare este următorul luni de la 8 la 14.30, marți de la 8 la 17.30, miercuri de la 8 la 14.30, joi de la 8 la 16.30 şi vineri de la 8 la 13.00.

Deşi la finele anului trecut primarul Nicolae Robu anunţa că circa 30.000 de timişoreni primesc astfel de ajutoare, se pare că mai marele urbei de pe Bega nu a avut informaţii corecte. Subprefectul judeţului Timiş, Zoltan Marossy a explicat că nu mai puţin de 45.000 de timişoreni beneficiază de astfel de ajutoare de la Uniunea Europeană, în vreme ce la nivel de judeţ cifra ar putea să se ridice la circa 90.000 de oameni. Ternenul de finalizare a distribuirii alimentelor este de 15 ianuarie. Pe lista de alimente se numără orez, făină, ulei şi conserve.

2 COMENTARII

  1. O alta ziarista de cacao, care jigneste persoanele defavorizate.
    Nu exista minim de bun simt. Desi primaria spune clar „beneficiarii” aceasta ziarista simte ca trebuie sa puna un titlu malitos prin care jigneste 10% din populatia judetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.