Condiții MIZERE pentru bebelușii care vin pe lume la Secția de Ginecologie...

Condiții MIZERE pentru bebelușii care vin pe lume la Secția de Ginecologie a spitalului din Lugoj. Cu cât a fost amendată unitatea medicală FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Spital-2-620x400

Secția de Ginecologie a Spitalului Municipal din Lugoj a ajuns să fie un adevărat pericol pentru femeile care-i trec pragul, dar și pentru copiii care vin pe lume aici. Lugojenii s-au arătat revoltați de condițiile mizere din această secție și din sala de nașteri, astfel că au realizat mai multe fotografii pe care le-au postat pe o rețea de socializare.

Despre mizeria din această secție de ginecologie a aflat și Direcția de Sănătate Publică Timiș, care a trimis o echipă de control, luni, la Spitalul Municipal Lugoj. În urma verificărilor, unitatea medicală s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei din cauza problemelor de igienă. „S-au descoperit probleme legate de aprovizionarea cu materiale definfectante și de igienă personală pentru grupurile sanitare, infiltrații în tavan, dar și nereguli în grupurile sanitare”, ne-a declarat Dana Șpac, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș.


Spitalul Municipal din Lugoj are trei luni la dispoziție să rezolve problemele descoperite de DSP Timiș.

Foto: Redeșteptarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.