Alfred Simonis, declarație ȘOC la PRESSALERT LIVE: „Dacă aș fi în locul...

Alfred Simonis, declarație ȘOC la PRESSALERT LIVE: „Dacă aș fi în locul domnului Stoia, aș demisiona”. Ce motiv a invocat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Consilierul PSD Alfred Simonis, a făcut o declarație șoc în această seară la PRESSALERT LIVE, în ceea ce-l privește pe colegul său de partid, viceprimarul Traian Stoia.

Simonis a avansat ideea conform căreia PSD ar fi rămas până acum fără viceprimar în administrația locală, dacă el ar fi ocupat această poziție. Motivul? Umilințele și jocurile copilărești la care este supus viceprimarul de către edilul Nicolae Robu.

„Nu îmi critic viceprimarul.


Stoia nu are în atribuții decât căminul de ajutor social pentru bătrâni al primăriei și în rest nu mai are alte atribuții și nu poate fi părtaș la alte lucruri. Eu sincer vă spun că, dacă aș fi fost viceprimar în 2012 și dacă aș fi acum viceprimar și aș fi rămas cu azilul de bătrâni, aș fi demisionat din funcție. Eu aș lua acest lucru ca o umilință din partea domnului Robu, să rămân cu căminul de bătrâni și dacă aș fi în locul domnului Stoia, aș demisiona”, a declarat Simonis la PRESSALERT LIVE. Consilierul local a susținut că este opinia sa și nu crede că va fi certat de șeful său de partid, ministrul Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.