Contrabandiştii de ţigări, RĂZBUNARE în stil mafiot pe poliţiştii care îi anchetează....

Contrabandiştii de ţigări, RĂZBUNARE în stil mafiot pe poliţiştii care îi anchetează. La ce gesturi de INTIMIDARE au recurs

3
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera mascati suspecy

Contrabandiștii de țigări încearcă să le facă zile grele polițiștilor de frontieră. Le-au vandalizat mașinile și au încercat intimidarea lor în repetate rânduri. Pe rolul Judecătoriei Oravița au fost formulate mai multe plângeri. “Au fost formulate plângeri penale pentru infracţiunea de distrugere. Se fac cercetări în mai multe dosare penale. Persoanele vătămate au într-adevăr calitatea de poliţişti de frontieră. Deocamdată nu putem oferi alte detalii”, a declarat pentru Expressdebanat.ro, procurorul George Bucurică, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

Pe 2 ianuarie au fost “rezolvate” două maşini parcate în apropierea Restaurantului Casa cu Platani din Ciclova Montană.


Adjunctul şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş şi-a găsit maşina pe pană după o vizită la un coleg din localitate. Trei înţepături, de cuţit, i-au distrus o anvelopă. În aceeaşi seară, în faţa aceluiaşi local, agentul şef adjunct de la Poliţia de Frontieră Naidăş a constatat că anvelopele de pe partea dreaptă a maşinii sale sunt înţepate în patru, respectiv şase locuri, mai scrie expressdebanat.ro.

Pe 3 ianuarie, un alt poliţist de frontieră de la Naidăş şi-a găsit maşina cu trei din cauciucuri tăiate. În data de 12 februarie, alt poliţist de frontier s-a trezit că îi e spart geamul lateral amplasat pe portiera din dreapta maşinii. Alţi şase poliţişti de frontieră de la Naidăş au păţit la fel, confirmă oamenii legii.

 

3 COMENTARII

  1. astea is razbunari in stil mafiot mai baieti? ma asteptam la o stire de genu ca au fost gasiti respectivii politisti agatati prin ceva pomi prin paduri, sau tocati cu ranga sau……………………………………….(completati pe spatiul punctat). cauciucuri intepate cu cutitul cred ca nu se mai poarta nici in razboiul locurilor de parcare de prin orasele aglomerate. vai de capu lor mafioti.

  2. Ce-a mai mare cantitate trecuta prin vama Naidas 160 baxuri intr-o noapte!.Cine credeti ca sunt suspecti? Ati ghicit, politisti de frontiera. Am citit tot in acest ziar. Toti calatori care au trecut in ultimi doi ani la un loc nu ating aceasta cantitate.Urmariti intertnationali trec prin vama Naidas ne deranjati de nimeni.In cele relatate mai sus, am auzit ca au ridicat pretu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.