K-lu a lansat o piesă nouă, alături de Nwanda, iar timişoreanul pregăteşte...

K-lu a lansat o piesă nouă, alături de Nwanda, iar timişoreanul pregăteşte un nou single, numit „Pac Pac” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kluMuzicianul timişorean K-lu a lansat recent o piesă nouă, „De ce nu?”, alături de Nwanda, melodie care va fi inclusă pe cel de-al doilea album al acestuia din urmă, „Caleidoscop”.

Piesa include replici din filme celebre românești, așadar a venit natural apariția în clip a unui actor de prestigiu: Papil Panduru, în vârstă de 80 de ani, care a jucat în peste 25 de filme de-a lungul carierei. Videoclipul, regizat de Black Moon, a fost filmat în Casa Carol 53 din București. Printre numărul mare de invitați, la filmări au fost prezenți și Deliric, Jazz 8 (The Bridge Committee), Dj Sauce, DJ Mo’, skaterii de la Eroilor Mafia, membrii Sweet Damage Crew și DJ-ul Alt Om. Noul single poate fi descărcat gratuit de pe pagina de Bandcamp a artistului (nwanda.bandcamp.com), în două versiuni (originală + remix), alături de instrumentale. Remixul a fost produs de Brock Berrigan, un „beat-maker” din SUA, New Jersey.

„Colaborarea cu Nwanda s-a nascut foarte natural, am vorbit noi la un chef despre o posibilă piesa si nu a durat prea mult până când am început să punem ideile în practică.


A durat ceva până să lansăm videoclipul, dar a meritat”, ne-a declarat K-lu.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este prezent pe scena electronică de zece ani şi promovează genuri muzicale ca funk, hip-hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media. Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, artistul timişorean se pregăteşte să lanseze o nouă piesă, numită „Pac Pac”. „În scurt timp voi lansa piesa «Pac Pac». În această vară voi mai fi prezent la Mamaia, în deschidere la Krafty Kuts, la festivalul Green Islands, Plai şi multe altele“, a mai precizat artistul care a susţinut joi seara un set în cadrul festivalului Airfield, care se desfăşoară în acest weekend la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.