Primarul Robu TUNĂ şi FULGERĂ la adresa ţiganilor care au petrecut pe...

Primarul Robu TUNĂ şi FULGERĂ la adresa ţiganilor care au petrecut pe treptele din faţa Catedralei. Ce măsuri a dispus şi cu ce îi AMENINŢĂ

6
DISTRIBUIȚI

tigani-trepte-catedrala

Primarul Nicolae Robu este revoltat de felul în care mai mulţi ţigani din Timişoara au ales să petreacă consumând alcool pe scările din faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, după ce au ajuns acolo cu caleaşca. Poza a stârnit revoltă pe internet şi a devenit apoi subiect de ştire.

„Ce s-a întâmplat zilele trecute pe platoul din fața Catedralei este inadmisibil. Acei ţigani sau hai să le spun rromi, ca să nu mai fiu amendat, au sfidat oraşul acesta, s-au dedat la o adevărată blasfemie intrând pe platoul din faţa Catedralei, cu o caleaşcă şi maşini, scoţând băutură şi fâcând o chermeză. Sunt indignat că nimeni nu a făcut nicio sesizare, nu ştiu cum de niciun cetăţean nu a făcut vreo sesizare la Poliţia Locală, Naţională sau la Jandarmerie. În această situaţie, la un moment dat un cetăţean care era în Piaţa Victoriei a anunţat această echipă despre ce s-a întâmplat. Poliţia Locală a intervenit imediat, la acel moment erau lucrurile cam epuizate, s-a putut acorda o amendă pentru că s-a întrat cu caleaşca pe acel platou.


Eu vreau să spun foarte limpede că nu putem lăsa lucrurile aşa cum sunt. Din fericire au fost cetăţeni care au făcut poze şi cu ajutorul acelor poze trebuie să îi identificăm pe cei mai mulţi din cei care au făcut un asemenea act de sfidare şi să îi pedepsim exemplar, desigur în limitele legii”, a spus Robu.

Mai mult, edilul spune că a convocat pentru lunea viitoare o întâlnire cu Poliţia Locală, Poliţia Naţională şi Jandarmerie, pentru a face un plan de acţiune. „Vom constitui un plan de bătaie ca să îi protejăm pe cetăţenii Timişoarei de tulburarea liniştii sau a traficului prin oraş prin paranghelii specifice în perioda de vară. Vreau să le spun cât se poate de categoric celor care au în plan să facă astfel de parangehlii că nu vor putea să îşi facă de cap pe raza municipiului Timişoara. Vor fi amendaţi şi li se vor opri cu intervenţia organelor de lege manifestările ilegale. Dacă nu se mulţumesc să petreacă civilizat, atunci nu au decât să plece în afara oraşului unde nu deranjează pe nimeni şi să se manifeste aşa cum le place. Ar fi bine să înţeleagă că sunt cetăţeni ai unui stat european, trăiesc în un oraş civilizat şi trebuie să respecte normele de covieţuire într-un astfel de spaţiu”, a conchis edilul.

6 COMENTARII

  1. Felicitari codrutoo! gaborii revin la traditieee, caii si carutele! ca au ajuns si in buricul targului asta o stim si vedem de ani de zile! ca au sarit calul/gipanul si se aseaza pe treptele Catedralie este ca li s-a permis/ridicat bariera! pentru ca anumiti popi pentru dolarii/euroii/cocoseii l-ar vinde si pe Doamne Doamne! iar primarelul le permite si el, dar este ipocrit! da din papagal si atat!!

  2. Politia Locala? analfabetii aia …care n-au nici 8 clase…a-ti pus acolo toti fostii militieni,in frunte cu Cojan,care angajeaza numai pe pile…si atunci vreti eficienta…ammipmresia ca l-i se acorda cam multe privilegii acestor pseudopolitisti…sediu nou,masini de serviciu,mai nou bani de hrana (700Ron), pe cand Politia Romana,unde sant politisti care au facut o scoala pt asta,multi dintre ei Academia de Politie,merg pe teren cu masina proprie,cu benzina proprie (daca au noroc si au masina) daca nu cu tramvaiul…sediul si mobilierul arata ca vai de lume…si multe alte neajunsuri…in timp ce politistii locali,care nu sant buni nici de taiat frunze la caini…i-a dotat Cojan cu pistoale cu apa…ce sa se ia de tigani…vai mama lor,ca fug de mananca pamatul…si apoi se bat cu caramida in pipt,cat sant ei de eficienti…ei stiu sa se ia de cate o babuta ,care vinde patrunjel pe trotuar ! RUSINE !

    • Pai tu esti mai analfabet decat prevede legea ma, tu te-ai uitat la ce bazaconii ai scris? :)))) Ai scris „ati” si „li” cu cratima. Si „sunt” ai scris „sant”, adica „sânt”, macar de scriai „sînt”, dupa gramatica folosita inainte de revolutie. Afla si tu ca intre doua consoane intotdeuna sa pune „î” in loc de nu „â”, inclusiv la sfarsitul unui cuvant: „el hotărî”, nu scrii „el hotărâ”. Asa ca nu mai vorbi de politisti.

    • Pai tu esti mai analfabet decat prevede legea ma, tu te-ai uitat la ce bazaconii ai scris? :)))) Ai scris „ati” si „li” cu cratima. Si „sunt” ai scris „sant”, adica „sânt”, macar de scriai „sînt”, dupa gramatica folosita inainte de revolutie. Afla si tu ca intre doua consoane intotdeuna sa pune „î” in loc de nu „â”, inclusiv la sfarsitul unui cuvant: „el hotărî”, nu scrii „el hotărâ”. Asa ca nu mai vorbi de politisti.

      Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/07/primarul-nicolae-robu-tuna-si-fulgera-la-adresa-tiganilor-care-au-petrecut-pe-treptele-din-fata-catedralei-ce-masuri-dispus-si-cu-ce-ii-ameninta/

  3. pe vremuri cand lumea era asezata la locul ei,pe principii corecte,tziganii sedeau la margina satului,foarte rar mergeau in mijlocul comunitatii, acum cand toate sunt de-andoasele, brunetii ocupa centrele istorice ale oraselor,prin tot felul de abuzuri si smecherii,bineinteles cu concursul autoritatilor si al politicienilor,iar romanii sunt slugi pe la casele(palatele) astora!!! O tara normala vericule !!! TRAIASCA REPUBLICA !!!

  4. daca va spetiti sa aflati identitatea tiganilor de pe treptele catedralei …sa stiti ca ii gasiti pe strada Anvers si pe strada Donici si pe Strada pictorul Aman ,sint cunoscutii din familia lui Nanu 2 dintre ei ,restul neamuri …aia cu comertul cu cai si evaziunea fiscala la comercializarea carnii de cal….la abatoare…sint vesnicii nesimtiti si lichelele cartierului Ronat.cei care deranjeaza intreaga comunitate cu dobitocenia lor,fara sa se ia o masura impotriva.Politia ca de obicei ia spaga si e pupincurista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.