Concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele, dar şi tradiţionala cursă a răţuştelor, la...

Concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele, dar şi tradiţionala cursă a răţuştelor, la Bega Bulevard. Care este programul festivalului

0
DISTRIBUIȚI

ratuste la apa la cursa ratustelor

Primăria Timişoara pregăteşte o nouă ediţie a Festivalului Bega Bulevard. În acest an, evenimentul are loc în perioada 4 – 6 septembrie, între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian. Festivalul doreşte să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport şi divertisment pe care acesta le oferă, transmit organizatorii. Astfel, Bega Bulevard este gândit să pună în evidenţă canalul din toate punctele de vedere, estetic, urbanistic şi ecologic.

Agenda celei de-a opta ediţii a festivalului cuprinde o serie de concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele şi numeroase activităţi pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziţii şi standuri de informare cu activităţi interactive, culturale şi artistice.


Aceste manifestări se vor desfăşura între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian, în parcul Alpinet, pe malul canalului Bega şi chiar pe apă.

De asemenea, timişorenii vor putea participa şi la concursul tradiţional de răţuşte de plastic care vor pluti pe Bega. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Bilete pentru Cursa răţuştelor pot fi cumpărate, începând de astăzi, de la standul Rotaract de pe strada Mărăşeşti, în intervalul orar 10.00 – 20.00, dar şi în timpul Festivalului Bega Bulevard, la pavilionul Rotaract. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Programul complet al Festivalului Bega Bulevard este disponibil AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.