OFICIAL PSD Timiş are lista candidaţilor care ar putea lupta împotriva lui...

OFICIAL PSD Timiş are lista candidaţilor care ar putea lupta împotriva lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Cine sunt cei care vor intra în cursă şi ce spune Grindeanu despre candidatura sa

4
DISTRIBUIȚI

ALEGERI PSD TIMISOARA16_resize

PSD Timiş e optimist cu privire la alegerile locale din 2016. Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, preşedinte al organizaţiei PSD Timiş, a declarat astăzi că momentan partidul se află în pregătiri pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerilor de anul viitor. Acesta a precizat că toţi cei care se vor afla pe listă vor trebui să respecte criteriile de integritate stabilite la nivel naţional în luna februarie.

„Am chiar măsurători, sunt din umbră, inainte de concedii celebre.


Sunt aproape convins că domnul Robu va avea avea o surpriză majoră în primăvara anului viitor, dincolo de cine va câştiga, că va fi PSD, că va fi independent, că va fi o coaliţie. Lăsaţi-ne să găsim cea mai bună variantă, astfel încât din 2016 să venim cu o propunere care să vină din partea PSD, susţinerea unui independent sau o coaliţie. Sunt sondaje serioase, nu pe Facebook”, a spus şeful PSD Timiş. Pe lista de potenţiali candidaţi se numără deputatul Florin Bîrsăşteanu, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, şi Marius Craina, preşedintele executiv al PSD Timişoara.

Cât despre o posibilă candidatură a sa, Grindeanu a comentat că „ştiţi că am început această conferinţă spunându-vă că eu rămân timişorean, chiar dacă lucrez în momentul acesta la Bucureşti. Dacă partidul şi colegii mei vor cosidera că asta este varianta… Trebuie să ascultăm de ce zice marea majoritate. Eu îmi doresc, ca şi dorinţă personală, dacă se poate pune în balanţă. Aici nu are nimeni partidul pe CF, nu e societate pe acţiuni, majoritatea decide de fiecare dată, nimeni nu dictează”.

Foto: Arhivă

4 COMENTARII

  1. Toate partidele, in mai mare sau mai mica masura vor avea surprize mari la viitoarele alegeri, in conditiile in care actiunea de curatare a scenei politice de putregai va continua! In loc ca partidele sa aibe ele insele si liderii nepatati, taria si intelepciunea de a se reforma, aceasta actiune va continua din afara partidelor, fiind o acitune necesara si benefica pentru curatenia morala in Romania! Pentru ca aici nu este vorba despre interesele clientelare ale unor lideri politruci, ale unor gasti, ci despre situatia geostrategica a Romaniei!Vor avea succes cei care vor intelege ca in Romania nu se mai poate continua ca pana in prezent, si ca este necesara reformarea si curatarea aproape in totalitate a scenei politice!

  2. orice PSD-ist va castiga, „tovarase” Grindeanu Sorin! Iti spun ca sociolog, absolvent 2001, la UVT, da? Va cunosc, caci stateati cu noi, studentii, pe holurile Universitatii, la etajul 3, alaturi de sala 301, mai precis! Toti pupicii din lume, vorba manelistilor………… dedicatie neimpozabila, da? O mie de p[upici stie cineva cat costa? Nu, sunt nepretuiti, deci …….”moneda din Botswana”!(Pu-a, adica) cauta pe net, care e moneda Botawanei

  3. Slabe propuneri aveti, stimabile domn Grindeanu, imi pare rau! Unii din ei au mai candidat in Timisoara si au pierdut…….. stiti despre cine vorbesc! Acestia vor pierde si acum, deci, la dracu cu ei! Aduceti nume noi, necompromise ca acestia si investiti in campania lor electorala! Oameni licentiati, mai mult sau mai putin cunoscuti, carora le puteti face campanie electorala cu ajutorul sponsorilor….. etc., v-as spune mai multe, dar zau ca nu stiu daca ma ascultati, asa ca…… nu-mi bat gura aiurea, desi sunt sociolog de profesie, am urmarit activitatea politica atat nationala, cat si judeteana pentru ca licenta mea la UVT, in 2001, este in sociologie politica! Ma rog, cum doriti dvs., eu va ofeream serviciile mele gratuit! Clara

  4. Cred ca la UNPR faci aluzie, Alin, nu? Si mie-mi place acest partid, dar trebuie sa-si mai capete vechime in teritoriu, pentru a putea sa-si sustina o candidatura, mai ales la nivel local! Deci ot PSD-ul ramane favorit in Timisoara! PNL-ul s-a asociat cu PDL-ul si sunt o mizerie impreuna! Pacat de vechiul PNL si de istoria lui de zeci de ani, deci la gunoi cu PNL-ul actual! Samd………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.