Şanse aproape zero de supravieţuire pentru tânărul bătut cu sălbăticie în Complexul...

Şanse aproape zero de supravieţuire pentru tânărul bătut cu sălbăticie în Complexul Studenţesc de patru indivizi: „Nu mai rezistă mult”. Ce decizie a luat familia

8
DISTRIBUIȚI

suspecti complex 1

Tânărul de 29 de ani, care a ajuns în comă, ieri noapte, la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce a fost bătut cu brutalitate de patru indivizi în Complexul Studenţesc, are şanse aproape zero de supravieţuire.


Dan Ilincariu, asistent principal în cadrul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă de la „Judeţean”, ne-a declarat că starea de sănătate a pacientului s-a înrăutăţit. „Este tot în comă profundă, dar are tensiunea foarte mică, pacientul este mai rău ca ieri, nu ştiu dacă va supravieţui”, ne-a declarat Dan Ilincariu.

Medicul Ovidiu Bedreag, şeful Secţiei ATI, ne-a explicat că familia a precizat încă de la început că nu este de acord cu prelevarea de organe, chiar dacă tânărul va intra în moarte cerebrală. „Familia nu ia în calcul donarea de organe, şi-a manifestat dezacordul încă de la bun început. Moartea cerebrală nu a fost încă declarată, conform legii. Nu cred că pacientul mai rezistă mult”, a mai precizat medicul Ovidiu Bedreag.

Vă reamintim că tânărul de 29 de ani a fost bătut în noaptea de duminică spre luni pe o alee din Complexul Studenţesc de patru indivizi. Din greşeală, victima l-a atins pe unul dintre agresori cu cotul, iar acesta, împreună cu prietenii săi, aflați și ei sub influența băuturilor alcoolice, au început să-l lovească pe tânărul de 29 de ani cu pumnii şi picioarele, zdrobindu-i craniul. Cei patru agresori au fost arestaţi ieri.

8 COMENTARII

  1. De ce mințiți ?? Bărbatu a fost bătut în smbata spre duminică. Căutați doar să aveți vizualizări la site-ul asta …
    Bărbatul care akm nu se știe dacă mai scăpa cu viață a început să facă scandal. A început să îl amenințe pe unul din cei 4 baietii.
    (” ce mă nu ști cine sunt eu, lăsa ca îți arat”). Sincer îmi pare rău pentru băieții care din victime au ajuns agresori. Au greșit ca l-au bătut prea mult, bărbatul care akm e în comă sau în ce o fii tot merită o bătaie ca se credea mare smardoi pe plantatie.

  2. Ma tetris si cei 4 „saracii” de ei nu sunt tot smardoi de pe plantatie ca au dat ca niste tarani pana s au plictisit? Uitandu ma la ei arata cam din aceasi categorie cu cea pomenita de tine.

  3. Tetris … cum poti sa lasi un comentariu de gen” DACĂ L-AU BATUT PREA MULT !” crezi ca nu se putea rezolva in alt mod problema ? Normal că nu … în ziua de azi toți mai mulți hăndrălăi , smecheraşi pe strazi … dc erau beți ? Din cauza educației , lipsea celor 7ani de acasă !! Sincer tot tineretu in ziua de azi se rezuma la pumn si picioare adica bataie … dar TABLA ÎNMULȚIRII O ŞTIU ? Si multe altele … sincer să le fie ruşine TUTUROR TINERILOR care se răzbună prin bătaia pe cineva ptr a rezolva o priblemă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.