Vernisaj cu degustare de gulaș, la Muzeul Satului. Ce artiști au imortalizat...

Vernisaj cu degustare de gulaș, la Muzeul Satului. Ce artiști au imortalizat satul bănățean pe pânză

0
DISTRIBUIȚI

tabara pictur muzeul satului (4)

Tabăra de pictură „Satul nostru”, care a fost organizată la Muzeul Satului Bănăţean, s-a încheiat, iar miercuri după-amiază, de la ora 16.00, va avea loc vernisajul expoziţiei care cuprinde lucrările artiştilor plastici timişoreni care au participat la această tabără de creaţie: Horia Bojin, Sorin Bijan, Tiberiu Giucă, Nada Stojici şi Gabriel Bodnariu.

Pe lângă recentele lucrări create în zilele de tabără, în care satul bănăţean a fost imortalizat pe pânză în diferite ipostaze, fiecare dintre artiştii participanţi va avea câte o mică expoziţie cu lucrări de pictură şi sculptură din atelierele proprii, care vor fi găzduite timp de o lună în sala de expoziţii a muzeului.


Deşi nu are legătură cu evenimentul Art Encounters, expoziţia de la muzeul satului vine să completeze, în mod fericit, luna artei contemporane găzduită de Timişoara.

Expoziţia va fi vernisată de prof. univ. Marcel Tolcea iar artiştii vor fi prezentaţi de criticul de artă Dana Sarmeş. Vernisajul va fi urmat de un mic ospăţ cu gulaş de pui gătit la ceaun, lângă heleşteul muzeului. Chiar dacă timpul va fi nefavorabil, ceaunul va fi protejat cu grijă, până la sosirea oaspeţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.