Alfred Simonis, dezvăluire BOMBĂ despre benzinăria construită ilegal de partenerul de concedii...

Alfred Simonis, dezvăluire BOMBĂ despre benzinăria construită ilegal de partenerul de concedii al lui Robu. Cum a fost dovedit primarul că minte VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

simonis2

Ultimele zile au adus o serie de noi dezvăluiri interesante în cazul afacerii benzinăriei construite ilegal, în zona Modern, de partenerul de concediu al primarului Nicolae Robu, Teodor Tuducan. În vreme ce Tuducan a admis că nu ar fi putut construi parcarea fără să amenajeze locuri de parcare pe terenul municipalităţii, situat în vecinătatea terenul pe care îşi construieşte benzinăria, primarul Nicolae Robu s-a încurcat în explicaţii. Mai exact, Robu a declarat că obligaţia de a construi locuri de parcare nu a fost impusă, ci că a fost vorba de o rugăminte adresată de Comisia de circulaţie către investitorul Tuducan şi că CLT va primi ca donaţie parcarea construită de partenerul său de concediu.

Invitat la ediţia din seara precedentă a PRESSALERT LIVE, consilierul local Alfred Simonis a comentat despre parcarea aprobată de edil și justificată ca fiind o donație care va avea utilitate publică că „putem face fântâni cu două milioane de euro, putem face tot felul de lucruri care nu sunt importante şi nu putem băga 20 sau 30 de mii de euro într-o parcare într-o zonă în care cetățenii parcau în noroi? Păi nu puteam noi cu 20 sau 30 de mii euro să rezolvăm această problemă, trebuia să vină domnul Tuducan să ne salveze? (…) Nici măcar de acest articol cu posibilitatea unei amplasării nu pot uza pentru că la vremea când acel HCL a fost dat cu aprobarea PUZ-ului terenul nu era în proprietatea municipiului Timișoara.


Era în proprietatea statului român reprezentat de Ministerul Finanțelor Publice. Și dacă CLT ar fi aprobat la vremea respectivă cu subiect și predicat că se oferă domnului Tuducan pentru a investi acel teren, era ilegal HCL-ul pentru că terenul la vremea respectivă nu era în posesia Primăriei Timișoara”.

Invitatul a subliniat și că ar fi bine ca Primăria Timișoara să fie la fel de operativă și în cazul altor cetățeni care au nevoie de acte sau aprobări din partea diverselor direcţii ale municipalităţii. Simonis a completat că din ceea ce se știe până acum benzinăria lui Tuducan va fi dată în folosință către OMV, grup ale cărui benzinării au mici centre comerciale în jurul lor, astfel că suprafaţa deţinută de Tuducan ar fi fost insuficientă, acesta fiind motivul pentru care PMT a dat aprobare pentru a se construi o parcare lângă, pe un teren al municipalităţii, fără aviz CLT. De altfel, închirierea la OMV a benzinăriei a fost confirmată chiar de omul de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.