The Black Box Revelation cântă la Timişoara Rocks Festival. Vezi ce trupe...

The Black Box Revelation cântă la Timişoara Rocks Festival. Vezi ce trupe mai sunt anunţate VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
the black box revelation
Băieții de la Black Box Revelation vin la Timișoara

După primele confirmări anunţate zilele trecute (Guano Apes, Viţa de Vie şi Burning Table), organizatorii festivalului Timişoara Rocks au dezvăluit şi programul celei de-a doua zile (14 mai), care îi va avea ca headlineri pe belgienii de la The Black Box Revelation.

Trupa a fost înfiinţată în 2005 de Jan Paternoster (voce şi chitară) şi Dries Van Dijck (baterie).


Au lansat până în prezent patru albume care au fost primite foarte bine de publicul din Europa şi Statele Unite. Au urmat concerte la Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Sziget Festival, Rock en Seine, SXSW şi Bonnaroo şi au fost în turnee alături de Iggy Pop, Eagles of Death Metal şi dEUS.

A doua zi de festival va aduce pe scena din Piaţa Victoriei şi două trupe româneşti. în deschidere, de la 19.00, va urca pe scenă trupa de rock alternativ Luna Amară. În cei 16 ani de activitate, Luna Amară a cântat pe aceleaşi scene cu formaţii precum Faith No More, Incubus, Paradise Lost, Apocalyptica, HIM, Toy Dolls, Anathema, Stone Sour, Alice In Chains, Rammstein, Ozzy Osbourne şi Deftones, printre alţii. De la ora 20.00, în deschiderea concertului Black Box Revelation, va urca pe scenă trupa de rock alternativ acustic Urma. Fondată în 2003, trupa a lansat până în prezent 4 albume de studio: „Nomad Rhymes”, „Anger as a Gift”, „Trend Off” şi „Lost and Found”. Seara se va incheia cu concertul celor de la Black Box Revelation, programat să înceapă la ora 21.30. Accesul la Timişoara Rocks Festival este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.