EXCLUSIV Fostul șef al SIE Teodor Meleșcanu, președinte interimar la ALDE Timiș....

EXCLUSIV Fostul șef al SIE Teodor Meleșcanu, președinte interimar la ALDE Timiș. Vezi ce a spus despre principala sa misiune

0
DISTRIBUIȚI
Teodor Melescanu face declaratii validarea sa ca director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, la Palatul Parlamentului din Bucurest
Teodor Meleșcanu vine să facă ordine în ALDE Timiș

Teodor Meleșcanu va conduce, până după alegerile locale, filiala Timiș a ALDE, a decis conducerea centrală a partidului, care încearcă astfel să găsească o soluție de avarie la scandalurile din ultima perioadă, declanșate după ce senatorul Petru Ehegartner și-a anunțat demisia din funcția de președinte al organizației județene.

Contactat telefonic, Melșecanu a confirmat pentru PRESSALERT.ro informația. „Am fost numit pentru a mă ocupa de finalizarea candidaturilor pentru primăria Timișoara, consiliul local și consiliul judțean Timiș.


Pentru că există anumite opinii divergente am fost numit ca să asigur un anumit echilibru, neutralitatea, pentru că nu am niciun fel de interes personal și nu pot fi bănuit de partipriuri. Este o soluție provizorie. Eu sunt la Sectorul 1 din București președinte de organizație. Este mai degrabă pentru a rezolva această problemă care ține de niște termene. Sunt convins că după alegerile locale se va reveni la fosta conducere sau, în funcție de rezultate, se va face o altă conducere. Nu am nicio intenție să rămân la Timișoara”, a explicat Meleșcanu în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro.

Fostul ministru de externe și șef al SIE va veni luni la Timișaora pentru a lămuri lucrurile, având în vedere că 26 aprilie este ultima zi de depunere a candidaturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.