Doi minori din Timiș, dați dispăruți. Dacă-i vezi, sună la 112!

Doi minori din Timiș, dați dispăruți. Dacă-i vezi, sună la 112!

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a doi minori de 13 și 17 ani, dispăruți. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Alexandru Traian Marin, de 13 ani, ar fi plecat, la data de 5 mai a.c., de la domiciliu, din localitatea Ghizela, județul Timiș și până în prezent nu a revenit.

MARIN ALEXANDRU

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 40-45 de kg, ochi căprui, păr șaten, faţă ovală, ten deschis.


La data dispariţiei, purta o geacă din fâș neagră, pantaloni tip jeans de culoare maro şi pantofi sport se culoare albastră.

Pe 17 aprilie Florica Varga, 17 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul bunicii, din localitatea Uitvar, iar până în prezent nu a mai revenit.

VARGA FLORICA

Semnalmente: înălţime 1.50-1.55 metri, 40-45 de kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, ten măsliniu. La data dispariției, minora purta o bluză de culoare albastră, pantaloni tip blue jeans și pantofi sport.

Din informațiile obținute de polițiști, reiese ca aceasta s-ar afla pe raza municipiului Timișoara, frecventând zona Iosefin și ar circula cu tramvaiul nr. 9. Oricine poate oferi informații care să conducă la găsirea minorilor este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.