URMA susţine un nou concert în faţa fanilor timişoreni. Când va avea...

URMA susţine un nou concert în faţa fanilor timişoreni. Când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Trupa URMA
Formaţia URMA susţine un concert la Timişoara

Formaţia Urma va susţine un nou concert în faţa melomanilor timişoreni, trupa alcătuită din Mani Gutău (voce şi chitară), Dominic Csergo (tobe), Mihai Moldoveanu (bass), Vlad Cotrus (chitară), Luis Palomino (saxofon şi flaut) şi Sebastian Burneci (trompetă) având o mulțime de fani în oraşul nostru.

Fondată în Cluj în primăvara anului 2003, trupa Urma este prezentă de peste un deceniu pe piaţa muzicală. În decursul timpului formaţia a susţinut concerte, atât în ţară, cât şi dincolo de graniţele României, în Ungaria, Germania, Franţa, Anglia sau Elveţia. Discografia formaţiei include patru materiale discografice, urmând ca în viitorul apropiat trupa să editeze un nou disc care poartă numele de „inima!ism”.


Ultimul material discografic, „Lost End Found”, construit integral sub deviza „fără compromisuri”, a fost oferit publicului într-un format de excepţie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formaţiei, Radu Dumitrescu, care a însoţit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate „Lost End Found”. Produs de Mani Gutău / Catapulta Records, în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul Arhitecţilor din România, albumul atrage atenţia asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită intervenţie imediată, privind reabilitarea şi restaurarea lor.

După ce a apărut pentru prima oară „acasă” alături de cei de la Urma în cadrul concertului susţinut de formaţie care a fost inclus în festivalul Timişoara Rocks, basistul Mihai Moldoveanu este nerăbdător să revină în faţa publicului timişorean. „Mani m-a sunat în decembrie 2014 și m-a întrebat dacă vreau să cânt cu Urma. M-am bucurat tare de oferta lui și m-am simțit și onorat că s-au gândit la mine. Din decembrie 2014 am avut mai multe concerte, dar doar acum două săptămâni am ajuns să cântăm în Timișoara. Diseară cântăm din nou în Timișoara, în fața a mulți prieteni, iar apoi o luăm la drum spre Germania, unde vom susține două concerte în Emmendingen și Freiburg. Îmi place foarte mult să cânt cu Urma, sunt muzicieni foarte buni și, nu în ultimul rând, muzica este foarte frumoasă!“, ne-a declarat Mihai Moldoveanu.

Concertul trupei URMA va avea loc astăzi, joi, 26 mai, de la ora 21.00, La Căpiţe, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.