Titu Bojin, despre scorul UNPR la alegeri: „Vom fi cei care vor...

Titu Bojin, despre scorul UNPR la alegeri: „Vom fi cei care vor face cărţile în Timiş”. Cu cine anunţă că va face alianţă după 5 iunie (P)

1
DISTRIBUIȚI

bojin raducanu unpr

Candidatul UNPR la şefia Consiliului Judeţean, Titu Bojin este convins că partidul său va face jocurile la alegerile locale din Timiş. Conform lui Bojin, UNPR va fi al treilea partid clasat la aceste alegeri.

„Trebuie să recunoaştem, chiar dacă va fi greu, că vom fi cei care vor face cărţile în Timiş, că vom fi la mijloc. (…) Sperăm să facem alianţă cu oricare din cele două blocuri care se clatină acum şi se clatină către mijloc acuma că vor avea nevoie de noi şi în constituirea consiliului local şi suntem convinşi cu toţii că probabil preşedintele va fi tot Titu Bojin şi primar Nicolae Robu, cu tot respectul meu pentru ceilalţi candidaţi pentru că aşa se configurează. Suntem în discuţii cu încă trei partiduleţe. (…) Am vorbit cu 97 din cei 99 de primari. Asta presupune că am vorbit şi cu primarul Timişoarei să nu îl scoateţi de pe listă pe domnul Robu, am vorbit şi ne-am pupat. Mai trebuie să ne pupăm a treia oară. Asta va fi sâmbătă seara după mintea mea. Dacă nu, o să ne pupăm duminică seara sau luni. Sunt deschis la pupături ştiţi că nu pup numai pe unii, pup pe toată lumea. Am organizat lansări în 35 de localităţi.


(…) Eu cred că UNPR fără niciun fel de imixtiune sau de grozăveală poate fi al treilea partid la alegerile de duminică şi sper ca scorul să fie cu două cifre şi cifra să fie mai mare de 1 şi de 5”, a declarat Titu Bojin. Practic, acesta crede că UNPR va avea circa zece primari şi speră ca în cele 55 de localităţi în care a prezentat candidaţi să aibă circa zece viceprimari.

Resemnat că nu va câştiga lupta pentru Primăria Timişoara, Ion Răducanu, a elaborat un decalog al electoratului adresat primarului Timişoarei. „Am ajuns la concluzia că este bine înainte de încheierea campaniei să amintesc cele zece obiective care sunt la pixul primarului, care depind 100% de voinţa şi decizia primarului. Am făcut un decalog cu zece acţiuni care sunt absolut necesare acestui oraş. (…) UNPR va fi în situaţia în care luni seara sau duminică dimineaţa la prima ora va da ora exactă pentru că niciunul din cele două partide mari nu va putea face majoritatea singur”, a spus şeful UNPR Timiş.

Iată și „decalogul edilului” în viziunea lui Ion Răducanu:

1. Apăraţi sănătatea timişorenilor.
2. Nu vă consideraţi centru universului, nu decideţi de unul singur.
3. Ajutaţi toţi cetăţenii oraşului nostru.
4. Protejaţi patrimoniul statului şi al oraşului nostru pentru că este al nostru, al tuturor.
5. Feriţi-vă de corupţie.
6. Feriţi-vă de incompetenţi şi de oportunişti.
7. Nu perseveraţi în greşeli.
8. Duceţi acţiunile până la capăt.
9. Protejaţi aspectul civilizat al întregului oraş.
10. Folosiţi poliţia locală în interesul comunităţii locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.