Un interlop a lovit NECRUȚĂTOR cu cuţitul în faţa unui bar. Vezi...

Un interlop a lovit NECRUȚĂTOR cu cuţitul în faţa unui bar. Vezi care au fost urmările

1
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Tânărul de 25 de ani care, la finele lunii mai, a înjunghiat doi tineri în fața unui club, a fost trimis în judecată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Ovidiu Florin Cengher este acuzat de săvârșirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, „în noaptea de 22 mai 2016, în jurul orei 5.30, inculpatul în timp ce se afla pe trotuarul din dreptul unui club din Timişoara, având asupra sa, în mâna stângă, un cuțit, pe fondul unui conflict spontan i-a aplicat persoanei vătămate B.


M., o lovitură în abdomen, în zona epigastrică, după care imediat, în aceleaşi împrejurări şi cu acelaşi obiect ascuţit tăietor-înţepător, i-a aplicat două lovituri şi persoanei vătămate S. V.M., una în regiune lombară dreapta, iar una în antebraţul drept, leziuni traumatice ce au pus în primejdie viaţa celor două victime şi care au necesitat un număr de 25, respectiv 18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Întâmplarea a avut loc în fața clubului Diamond, pe bulevardul Republicii din Timișoara. Autorul faptei, Ovidiu Florin Chenger, este un cunoscut al lumii interlope din orașul de pe Bega.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.