RATT schimbă traseul liniei 7 de tramvai: va lega Calea Şagului de...

RATT schimbă traseul liniei 7 de tramvai: va lega Calea Şagului de Calea Torontalului. Vezi ruta completă

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

Traseul liniei 7 de tramvai se schimbă de la 1 octombrie, a anunțat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Astfel, conform noii rute stabilite de RATT timișorenii vor putea să ajungă din Calea Șagului pe Calea Torontalului nu doar cu autobuzul, ci și cu linia 7 de tramvai.

„Eu v-am spus cu ceva vreme în urmă că i-am cerut domnului director RATT să vină cu idei de redefinire a sistemului de transport public în tot orașul, pentru că ceea ce avem acuma a fost conceput cu ani în urmă, cu mici ajustări de parcurs.


De atunci orașul s-a schimbat foarte mult, zonele de interes pentru public sunt mult diferite față de cum erau în urmă cu zeci de ani și nu am primit încă conceptul în ansamblul său, dar astăzi am primit o idee pe care o consider valabilă și care va prinde viață de la 1 octombrie. Linia 7 nu va mai fi în buclă așa cum este acum, ci ea va avea un traseu care va asigura conectarea Căii Șagului cu Zona Circumvalațiunii, Torontalului. Traseul va fi din Calea Șagului – Piața Bălcescu – Piața Maria – Spitalul de Copii – Piața 700 și acolo se va face stânga înspre Circumvalațiunii și se va intra pe linia 4 pe traseul pe care îl cunoaștem, astfel încât aceste zone ale orașului între care se circulă foarte intens să fie conectate fără a se mai schimba tramvaiul”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Deocamdată, timişorenii care vor să ajungă din Şagului în zona Circumvalaţiunii au o singură opţiune: linia Expres 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.