Tinerii antreprenori din Timiș, aflați la început de drum, așteptați să se...

Tinerii antreprenori din Timiș, aflați la început de drum, așteptați să se înscrie într-un program la finalul căruia pot primi până la 15.000 euro

0
DISTRIBUIȚI
femei afacere
CCIAT îi invită pe tineri să se înscrie într-un program inedit.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul tinerilor inovatori din județ, pe care-i ajută să-și dezvolte afacerile. Astfel, aceștia sunt invitați să se înscrie în cadrul celei de-a doua etape a Programului Climate KIC Accelerator, cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice.

Tinerii pot primi un sprijin financiar de până la 15.000 euro

Climate-Kic Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.


Programul este alcătuit din trei etape. În prima, firmele sunt sprijinite în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere, iar a doua etapă ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului. În această etapă, firmele au acces la granturi, la coaching dar și la fonduri care să acopere alte materiale necesare dezvoltării afacerii. Echipele se pot axa pe atragerea primilor clienți și pe un proces de validare a modelului de afaceri, în timp ce primesc sprijin continuu de la experți și mentori și participă la activitățile programului și ateliere de lucru.

Iar ultima etapă a programului are ca scop pregătirea unor companii cu drepturi depline pentru un viitor investițional. Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, tinerii inovatori care aplică pentru etapa a doua a Climate-Kic Accelerator beneficiază de „coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la evenimente anuale /bianuale (bootcamp), acces la partenerii Climate-Kic, sprijin financiar în valoare de până la 15.000 euro”.

Înscrieri se pot face AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.