Noapte agitată la granița de vest a României: poliţiştii de frontieră au...

Noapte agitată la granița de vest a României: poliţiştii de frontieră au făcut o nouă captură

0
DISTRIBUIȚI

migranti31

O nouă noapte agitată pentru poliţiştii de frontieră din Timiş. Oamenii legii de la Moraviţa au reuşit să mai prindă un grup de migranţi care intrase în ţara noastră în mod ilegal.


De această dată este vorba despre trei cetăţeni din Pakistan, care aveau ca destinaţie finală Italia, acolo unde au familia.

Cei trei au fost observaţi de poliţiştii de frontieră cu ajutorul aparaturii cu termoviziune. Imediat, oamenii legii au pornit înspre aceştia şi au depistat trei bărbaţi, care nu vorbeau limba română, pe care i-au transportat la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 ani.

Aceştia au declarat că au trecut frontiera pe jos din Serbia în România cu scopul de a ajunge în Italia, unde se află rudele lor. Din păcate pentru ei, drumul spre familie s-a încheiat aici pentru că autorităţile române urmează să ia legătura cu cele sârbe, iar migranţii vor fi întorşi în ţara vecină.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.