PNL Timiș, listă FINALĂ pentru alegerile parlamentare. Cine a fost „parașutat” în...

PNL Timiș, listă FINALĂ pentru alegerile parlamentare. Cine a fost „parașutat” în poziția a doua pe lista pentru Senat

0
DISTRIBUIȚI

alina-gorghiu-costi-duma-9

După săptămâni bune de scandaluri, care s-au lăsat cu demisii și proteste ale primarilor PDL, listele PNL Timiş pentru alegerile din iarna acestui an au fost finalizate și votate la București.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a decis, vineri, că va candida în Timiş pentru loc în Senat, iar restul de poziţii de pe lista PNL păreau bătute în cuie.


Astăzi, la Bucureşti, a fost impusă însă o nouă schimbare pe lista PNL Timiş, care de acum a devenit oficială. Locul II la Senat nu va mai fi ocupat de Mariana Nagy, ci de Claudiu Buciu, recent instalat la şefia PNL Lugoj, în locul lui Ioan Ambruş, după ce a obţinut un scor important din postuta de candidat independent la Primăria Lugoj, la alegerile din vara acestui an. Trebuie spus că deși este prezentat ca și independent care a aderat la PNL, Buciu a mai activat politic în PNL sectorul 6 din București.

Lista finală a PNL arată astfel:

Senat: 1. Alina Gorghiu 2. Claudiu Buciu

Camera Deputaților: 1. Marilen Pirtea 2. Ben Oni Ardelean 3. Pavel Popescu 4. Liliana Oneţ, 5. Maria Eugenia Barna, 6. Ovidiu Drăgănescu, 7. Cornel Sămărtinean, 8. Longin Popescu, 9. Alexandru Bronţ, 10. Daniela Mariş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.