Apocalips a lansat DVD-ul aniversar care marchează împlinirea a două decenii de...

Apocalips a lansat DVD-ul aniversar care marchează împlinirea a două decenii de existenţă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_254280" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">Formaţia Apocalips a lansat DVD ul aniversar la Viniloteca
Formaţia Apocalips a lansat DVD ul aniversar la Viniloteca

Formaţia Apocalips a lansat un DVD aniversar care marchează împlinirea a 20 de ani de existenţă a trupei, cu un eveniment desfăşurat la Viniloteca în care fanii trupei au avut parte de o seară cât se poate de agreabilă. DVD-ul a fost lansat cu un speech susţinut de criticul muzical Mimo Obradov şi de amintiri haioase din istoria trupei depănate de membrii acesteia.

Primul concert al formaţiei din Sânnicolaul Mare a avut loc în data de 18 octombrie 1996 în faţa a 600 de spectatori, unde muzicienii au avut în playlist două compoziţii proprii „Where Is The Sun” şi „Danger”, precum şi un cover, „The Sleeping Beauty” (Tiamat). De altfel „Where Is The Sun” are parte şi de un clip, folosind filmările de la acel prim concert, ce a fost inclus pe acest DVD. Materialul care zugrăveşte activitatea de 20 de ani a formaţiei cuprinde două concerte integrale (unul susţinut la Summer Theater, iar altul susţinut în cadrul concursului GBOB), cele două videoclipuri ale pieselor „Gate to Infinity” și „Strigăt de durere”, un documentar din perioada 1996-1999, la piesa „Where is The Sun”, dar și alte două materiale discografice integrale: „Depresie totală” (2002), și „Gate to Infinity” (2010).

ApocalipS a organizat festivalul „Apocaliptic Fest” care s-a desfăşurat în două ediţii (1999 şi 2001) având ca invitaţi importanţi trupele Makrothumia, Grimegod, Anarhia, Argus, Cursed Cemetary. De-a lungul anilor trupa a cântat alături de formaţii renumite pe plan naţional şi mondial ca Das Ich (Elveţia), Kult (Italia), Handfull Of Hate (Italia), Elis (Elveţia), Metallspurhunde (Elveţia), Amatris (Elvetia), Stubborn (Anglia), Iris, Cargo sau Compact. Componenţa actuală a formaţiei ApocalipS este Flavius Buda (chitară, voce), Florin Acsinte (bass), Adrian Petruţ (tobe) şi Sorin Toader (manager).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.