Gestul ȘOCANT al unei femei, care a vrut să se sinucidă aruncându-se...

Gestul ȘOCANT al unei femei, care a vrut să se sinucidă aruncându-se în lac, după ce a fost salvată de un pescar

0
DISTRIBUIȚI

lacul_breazova_2

Scene de groază, în această seară, pe malul lacului Ghioroc din județul Arad – o femeie de 30 de ani a vrut s-a aruncat în lac pentru a-și pune capăt zilelor, dar a fost salvată de către un bărbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apă cu ajutorul unei bărci, conform celor de la specialarad.ro

Odată scoasă la mal, femeia a izbucnit într-o criză de nervi și a început să arunce cu pietre după bărbatul care tocmai îi salvase viața.


Femeia a spart și parbrizul unui microbuz parcat în zonă. Salvatorul femeii a sunat imediat la 112, iar Poliția comunei Ghioroc a preluat-o pe femeie în doar câteva minute. La postul de poliție a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe.

Pentru că tânăra nu putea fi stăpânită și nu se putea discuta cu aceasta, echipajul de pe ambulanță a transportat-o pe aceasta la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, unde a rămas internată pentru a i se face mai multe investigații. Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.