ASU Politehnica suferă și pierderi mai puțin dorite. Ce post rămâne în...

ASU Politehnica suferă și pierderi mai puțin dorite. Ce post rămâne în continuare cu probleme

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Dănăricu revine la Pandurii

Pe lângă portarul Alexandru Mitrea, clubul timișorean din Liga a II-a a anunțat azi despărțirile de Bogdan Dănăricu și Daniel Mărgărit. Cei doi tineri jucători erau împrumutați la ASU Politehnica și au fost solicitați înapoi de Pandurii Tg. Jiu, club cu probleme financiare grave și care va pierde mulți fotbaliști în această iarnă. ”Băieții în ghete” caută în continuare soluții pentru linia porții.

ASU Poli putea să-l păstreze pe Bogdan Dănăricu, dar a fost de acord să-l cedeze mai repede pentru ca acesta să aibă șansa de a evolua în Liga I. Mai mult, jucătorii împrumutați de la Pandurii erau plătiți de gorjeni. ”A fost rugămintea celor de la Pandurii să-i cedăm pe Dănăricu și Mărgărit înapoi la Târgu Jiu, pentru că li se oferă șansa de a juca la echipa mare. Am acceptat fără niciun fel de problemă, pentru că au ocazia să se afirme la un nivel superior. La Mărgărit oricum exista o clauză prin care Pandurii îl putea cere înapoi în pauza de iarnă”, a spus Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli, pentru druckeria.ro.

Mijlocașul Bogdan Dănăricu (21 ani) putea fi considerat un obișnuit în prima echipă a lui ASU Poli, având 14 jocuri bifate în sezonul de toamnă.


El a marcat un gol cu Metalul Reșița (2-0) și a oferit un assist în jocul cu Vâlcea (1-1). Atacantul Daniel Mărgărit (20 ani) a marcat într-un alt succes cu 2-0, cel cu Unirea Tărlungeni, având 12 apariții în tricoul alb-violet.

În căutarea unui goalkeeper

ASU Poli s-a despărțit practic încă de anul trecut de arădeanul Alexandru Mitrea, care va evolua în ligile inferioare după ce a dezamăgit la Timișoara. Alb-violeții își doreau un portar cu experiență în locul acestuia. ”Am avut discuții cu Eduard Zimmermann, el și-ar fi dorit să joace în Liga a II-a pentru noi. E un băiat de caracter, a fost foarte fairplay, ne-a spus că discută cu conducerea Reșiței iar cei de acolo și-au dorit foarte mult să-l păstreze pentru că se vor lupta la promovarea în B. Noi l-am înțeles”, ne-a spus Marius Cociu. În schimb, alb-violeți așteaptă câteva nume noi la reunirea de luni, 16 ianuarie, programată la ora 11, printre care și un portar ”chiar dacă nu cu aceeași experiență”. Nu e exclus ca în vizorul timișorenilor să fie și portarul Alin Culda, de la Mama Mia Becicherecu Mic, club aflat în stare de incertitudine totală. Au fost și nume din B care s-au autopropus la ASU Poli, dar plafonul salarial impus la echipa susținută de suporteri nu a dus la vreun acord.

ASU Poli și-ar putea schimba în această iarnă locația tradițională de cantonament. Astfel, timișorenii au anunțat prin intermediul aceleiași surse (druckeria.ro) că au primit o ofertă tentantă de a merge la Băile Herculane în loc de Moneasa. Stagiul centralizat urmează să înceapă în data de 23 ianuarie. Amicalele iernii au fost stabilite după următorul program: Bekescsaba (acasă) pe 4 februarie 2017, Luceafărul Oradea (deplasare) 8.02, CSM Lugoj (a) 11.02, CSM Școlar Reșița (la Timișoara sau Reșița) 15.02 și CSM Lugoj (d) 18.02.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.