Conducerea PMP Timiş confirmă: Roxana Iliescu a rămas fără sprijin politic cu...

Conducerea PMP Timiş confirmă: Roxana Iliescu a rămas fără sprijin politic cu votul a jumătate din structura de conducere. Ce acuzaţii false îi aduc pemepiştii fostei şefe

0
DISTRIBUIȚI

Umare a informaţiilor apărute aseară în presa locală conform cărora Roxana Iliescu, fostul lider al PMP Timiş, a rămas fără sprijin politic după ce a făcut o serie de declaraţii în presă legate de actuala conducere a filialei judeţene, succesorul ei, Radu Şumălan, a oferit lămuriri printr-un comunicat de presă.

„Chiar și în urma unor nemulțumiri pur personale, este clar pentru toată lumea că folosirea de către d-ra Iliescu a unor apelative de genul «oameni fără valoare», «pramatii», «slugi obediente» și «lipitori» la adresa unor membri PMP Timiș este intolerabilă.


Orice reproșuri ar fi trebuit aduse în interior partidului, însă doamna Iliescu nu mai participă activ la viața PMP Timiș de la numirea unui nou președinte al organizației. Prin vot, s-a decis ca organizația să formuleze propunerea de excludere a d-rei Iliescu din rândul membrilor PMP în condițiile art. 22 din Statutul Partidului Mișcarea Populară. Din rândul celor 31 de membri cu drept de vot pe această chestiune, la ședință au fost efectiv prezenți un număr de 18 membri. La momentul votului, 16 membri au votat «pentru» formularea propunerii de excludere, iar doi membri s-au abținut”, a transmis Şumălan.

De precizat este că Iliescu a declarat ieri că va contesta demiterea ei, pentru că nu a fost făcută în acord cu statutul partidului, dar şi că acuzele care i se aduc mai sus sunt false, aceasta nefolosind astfel de termeni la adresa colegilor de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.