Artista franceză Cleo T susţine un concert gratuit la Timişoara VIDEO

Artista franceză Cleo T susţine un concert gratuit la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Artista franceză Cleo T susţine un concert la Timişoara

Institutul Francez din Timișoara vă invită să descoperiți o artistă pluridisciplinară,  Cleo T., care va susţine un concert luni 27 martie, de la ora 21.00, la clubul Daos.

După trei ani de la apariţia albumului ei de debut (produs de John Parish, care a colaborat cu PJ Harvey), artista a revenit cu albumul „And Then I Saw A Million Skies Ahead”, care a apărut în această lună.

„Cel de-al doilea album al lui Cleo T. depășește frontierele muzicii.


Le respinge. În această lucrare de sinestezie multidisciplinară, vocile, corpurile, imaginile îndeplinesc, în aceeași măsură ca pictura și arta video, producțiile analogice și artele digitale. O muzică a lumii (world music) în cel mai pur sens al cuvântului. «And Then I Saw A Million Skies Ahead» reunește unsprezece muzicieni din întreaga lume, care intersectează gospelul cu muzica balcanică, si muzica balcanica, Neo Soul si compoziții proprii, pop și muzică electronică, catifeaua divelor jazzului și aciditatea unui funk necunoscut”, spun organizatorii acestui eveniment.

Artista se află într-un turneu de promovare a acestui disc care include concerte în Budapesta (vineri 24 martie), Bucureşti (25 martie), urmând ca după concertul din Timişoara Cleo T să susţină recitaluri în Belgrad, Praga, Berlin şi Toronto.

„Pe scenă, performance-ul este scris în direct și combină sunetele și mișcările într-un balet de proiecții și de lumini. Coregrafiile digitale interactive create de artista vizuală Maflohé Passedouet reproduc fenomenele bioluminiscente, mișcările licuricilor și aurorele boreale, prima sursă de inspirație a albumului lui Cleo T. Arta reinventată pentru toate simțurile noastre!“, mai spun organizatorii.

Intrarea la acest concert este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.