La un pas de TRAGEDIE dintr-o glumă: muncitor rănit după ce un...

La un pas de TRAGEDIE dintr-o glumă: muncitor rănit după ce un coleg l-a „împușcat” în fund un pistol cu aer comprimat. Cum se simte

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

La un pas de tragedie dintr-o joacă prostească într-o fabrică de mobilă din Aradul Nou. Un muncitor în vârstă de 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, astăzi, după ce un coleg i-a băgat în fund un pistol cu aer comprimat.

„Se pare că dintr-o joacă prost înțeleasă, un angajat l-a rănit pe un coleg care stătea aplecat lucrând la ceva.


A folosit un pistol cu aer comprimat și, prin îmbrăcăminte, i-a administrat o cantitate de aer sub presiune, care a ajuns în tubul digestiv. Colegii noștri l-au găsit pe pacient cu abdomen destins, dureros, spontan și la palpare, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean pentru investigații”, a declarat Mircea Merea, directorul medical al Spitalului Județean Arad, pentru Arq.ro.

Potrivit medicilor, există posibilitatea ca muncitorul să aibă leziuni interne, pentru că aerul a intrat cu presiune în colon. În acest moment, bărbatul este conștient, fiind supus mai multor investigații pentru a se vedea dacă este necesară o intervenție chirurgicală.

ITM Arad și Inspectoratul Județean de Poliție Arad au început o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.