Reciclare şi donaţii de haine pentru cei nevoiaşi, la o nouă ediţie...

Reciclare şi donaţii de haine pentru cei nevoiaşi, la o nouă ediţie Fashion Swap

0
DISTRIBUIȚI
Asociaţia Sfera Timişoarei organizează ediţia de primăvară a evenimentului dedicat reciclării şi donării de haine, Fashion Swap.

Asociaţia Sfera Timişoarei dă startul curățeniei în garderobă și organizează ediţia de primăvară a evenimentului dedicat reciclării şi donării de haine, Fashion Swap #11/ Schimbul de haine va avea loc în data de 22 aprilie la Ambasada, începând cu ora 17.00, iar intrarea costă 20 de lei.

„Locaţia aleasă este mai luminoasă, mai spaţioasă, iar evenimentul se va desfăşura în toată casa, atât la parter cât şi la etaj. Spațiul va fi reamenajat și transformat intr-un boutique dotat cu suporti de haine, umerașe, în sala de sus urmând să fie expuse hainele, accesoriile şi încălţămintea adusă de fiecare participantă.


Articolele vor fi preluate la sosire de catre organizatori, apoi le vor expune și le vor aranja.  Regulile au rămas aceleaşi: hainele trebuie să fie curate şi igienizate, iar dacă sunt la modă, e şi mai bine. Numărul maxim de produse care poate fi adus la schimb este de 10 produse per participant“, spun organizatorii acestui eveniment.

Conceptul de schimb de haine a apărut la sfârşitul anilor ’90 în San Fransisco şi a fost considerat un prilej bun nu doar pentru a-ţi reînnoi garderoba, dar şi pentru a recicla hainele pe care nu le mai porţi. Este un prilej bun de a combate consumerismul și de a promova reciclarea textilelor.

„Nu uitaţi de secţiunea de donaţii separând hainele dedicate schimbului de cele dedicate strict donaţiilor. Nu trebuie să aduceţi umeraşe, organizatorii s-au gândit la toate detaliile necesare desfăşurării evenimentului. Pe parcursul evenimentului se vor ţine ateliere de înfrumusețare gratuite, cu sesiuni de makeup şi haristyle, pentru un răsfăț mai extravagant. Comunitatea Fashion Swap Timisoara este activă și tot mai numeroasă, se întâlnesc primăvara și toamna pentru aceste sesiuni și mai nou fac și schimb de cărți nu doar de articole vestimentare. Deci sunteți bine veniți cu produse precum haine, încălțăminte, accesorii și cărți. Hainele, accesoriile şi încălţămintea de la această ediţie se vor dona femeilor defavorizate şi familiilor nevoiaşe din judeţul Timiş“, au mai precizat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.