Înfrângere USTURĂTOARE pentru SCM Politehnica în primul joc din sferturile de finală....

Înfrângere USTURĂTOARE pentru SCM Politehnica în primul joc din sferturile de finală. Timișorenii au fost depășiți complet la Turda în repriza secundă

1
DISTRIBUIȚI

Handbaliștii alb-violeți au făcut un pas spre eliminarea din sferturile Ligii Zimbrilor. SCM Politehnica Timișoara a fost învinsă în deplasare de AHC Potaissa Turda, scor 22-31 (10-14), după o repriză secundă dezastruoasă. Formația pregătită de Pero Milosevic nu-și permite astfel un alt rezultat în afara vitoriei în meciul 2.

Timișorenii nu au început foarte rău jocul din Ardeal.


Echilibrul a fost cuvântul de ordine în prima parte, treptat însă gazdele și-au impus ritmul și s-au desprins pentru prima dată la mai mult de două goluri abia după minutul 18. În continuare însă erorile de la construcție și defensiva slabă au făcut ca prăpastia să se mărească în favoarea gazdelor. Până la pauză amfitrionii au avut și +5 pe tabelă. Ce a urmat însă după pauză a fost mai deranjant. Adomnicăi și compania i-au executat pe bănățeni. În minutul 48 tabela indica 26-14 pentru gazde. Iar din tribune se putea auzi sloganul ”Recital!”. Poli a marcat apoi după nouă minute de secetă prin Neamțu. Pe final nu s-a putut decât micșora dimensiunea eșecului. Zacaciurin și George Cântec au mitraliat împreună de 14 ori poarta timișorenilor.

Start fals în play-off și joc decisiv, dar doar pentru SCM Politehnica duminica aceasta, de la ora 16.00, când Turda le întoarce vizita elevilor lui Pero Milosevic. În cazul unui succes bănățean meciul 3 va fi însă în Ardeal.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic (2 goluri), Neamțu (1), Lasica (6), L. Ștefan (1), Marjanovic (2), Lazarov (1), Furak (3), Fenici (4), Santeiu (2).

1 COMENTARIU

  1. Cu un lot mai slab decat in editia trecuta de campionat, practic fara interi(fara valoare)si cu un anternor supercoleric care transmite aceasta stare de tensiune jucatorilor nu avem ce spera mai mult. Vaidasigan nefolosit si marginalizat iar conducerea sectiei de handbal= „bioxid de clei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.