Gratis la ștrand și plimbări cu telecabina toată vara pentru elevii cu...

Gratis la ștrand și plimbări cu telecabina toată vara pentru elevii cu 10 la Evaluarea Națională. Vezi unde se întâmplă asta

0
DISTRIBUIȚI

strand deva

Reprezentanții unei primării din vestul țării vin cu o surpriză pentru absolvenții clasei a VIII-a care susțin, în această săptămână, Evaluarea Națională, și obțin punctaj maxim.

Astfel, Primăria Municipiului Deva anunță că toți elevii din oraș care vor obține media 10 la Evaluarea Națională vor avea acces gratuit, până la sfârșitul vacanței de vară, la ștrandul municipal, la complexul AquaLand și la telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva.

“Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local Deva susţin performanţa în educaţie şi încearcă să le ofere adolescenților și tinerilor variante cât mai creative de petrecere a timpului liber”, argumentează reprezentanții municipalității.

Vă reamintim că, ieri, elevii au susținut prima probă din cadrul Evaluării Naționale, la Limba Română.


Miercuri are loc proba scrisă la Matematică, iar joi, proba la Limba și Literatura Maternă. În data de 26 iunie, până la ora 16.00, se afișează rezultatele, iar eventualele contestații se depun de către elevii însoțiți de un părinte sau reprezentant legal, în aceeași zi, până la ora 20.00, la centrul de examen unde au susținut proba.

Rezultatele finale se afișează în data de 3 iunie. Ministerul Educaţiei a anunţat modificări la metoda de calcul pentru admiterea la liceu. Din anul acesta, ponderea mediilor din clasele gimnaziale scade la 20%, faţă de 25 % cât a fost până acum, restul de 80% fiind reprezentat de media de la evaluarea naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.