Maşini DISTRUSE după un accident rutier în Timiş, în care au fost...

Maşini DISTRUSE după un accident rutier în Timiş, în care au fost implicate cinci persoane FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-345877475">

Un nou accident rutier a avut loc pe şoselele din judeţul Timiş. De aceată dată incidentul s-a petrecut în localitatea de frontieră Cenad, la ieşirea dinspre vamă.

Coliziunea în care au fost implicate nu mai puţin de cinci persoane a avut loc între un Volkswagen Passat şi un Ford Mondeo, părţile frontale ale ambelor maşini fiind distruse. Printre victime se află şi o femeie însărcinată în 12 săptămâni, care a fost preluată de echipajul SMURD ce a intervenit la faţa locului. Din fericire restul persoanelor sunt în afara oricărui pericol, doar una dintre ele alegându-se cu mici răni. Din primele informaţii, şoferul aflat la volanul autoturismului marca Ford Mondeo, care avea direcţia către vamă, a virat stânga pentru a parca maşina în faţa casei, în timp ce, din spate, conducătorul Volkswagen-ului, intrat în depăşire, a intrat în tampon.

Din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare s-a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor SMURD, un ofiţer, şase subofiţeri şi SVSU Cenad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.