Un nou grafitti URIAȘ își face apariția în Timișoara. Unde se află...

Un nou grafitti URIAȘ își face apariția în Timișoara. Unde se află și cine îl realizează FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Grafferii străini invitați în cadrul FISART – Festivalul Internațional de Street Art Timișoara au „atacat” în ultimele zile clădirea Pasmatex. La inițiativa lui Cosmin Grapini, pereții sediului de culoare verde sunt acum colorați.

20150605_190744„Trebuie să ținem cont și în Timișoara că aplicarea de artă murală este mult mai economică și se realizeză într-un timp mult mai scurt decât renovările tradiționale și utilizarea acestor metode ar putea fi o adevărată șansă pentru multe zone de a ajunge la o regenerare urbană notabilă în viitorul apropiat. Este notoriu și cazul Williamsburg / New York unde prețul terenurilor l-a depășit pe cel din Manhattan datorită impulsului de dezvoltare economică prin artă.


Ne bucură faptul că Timișoara este deschisă față de acest tip de artă, care din 2011 se practică consecvent și cu rezultate notabile”, amintea Sergio Morariu, inițiatorul FISART și președintele EnduRomania, asociația organizatoare a evenimentului.

20150605_105651Doi dintre cei mai bine cotați grafferi ai lumii, spaniolii Iker Muro (Murone) și Txemy participă la cea de a cincea ediție a Festivalul Internațional de Street Art (FISART). Ei au lucrat în primele zile pe pereții Sălii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.