Persoane vârstnice din Timişoara, oprite pe stradă pentru a li se oferi...

Persoane vârstnice din Timişoara, oprite pe stradă pentru a li se oferi flori de ziua lor. Cine le-a făcut această bucurie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>flori persoane varstnice

Surpriză plăcută pentru mai multe persoane vârstnice din Timişoara. Acestea au fost oprite, ieri, pe stradă pentru a li se oferi flori, în semn de apreciere a valorii şi a experienţei lor de viaţă. Acţiunea face parte din campania „Flori pentru suflet”, organizată de Fundaţia Principesa Margareta a României, ce are drept scop sensibilizarea şi mobilizarea comunităţii în sprijinul populaţiei de vârsta a treia.

Campania se desfăşoară şi astăzi la Timişoara pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, care a fost sărbătorită în data de 1 octombrie. Astfel, voluntari şi membri ai firmelor partenere fundaţiei s-au organizat pentru a oferi flori vârstnicilor. Florile au fost împărţite în Piaţa Operei, Piaţa Badea Cârţan, Piaţa Iosefin, Piaţa 700, precum şi la două din căminele pentru vârstnici din Timişoara.

Acţiunile desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice sunt parte a programului “Niciodată Singur”, desfăşurat de Fundaţia Principesa Margareta a României cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale vârstnicilor peste 65 de ani aflaţi în singurătate şi, de cele mai multe ori, în sărăcie. De asemenea, „Flori pentru suflet” se înscrie într-o campanie desfăşurată la nivel mondial ce are ca scop lupta împotriva izolării sociale a persoanelor vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.