Șpăgile continuă să facă legea la Consiliul Județean Caraș Severin cu toate...

Șpăgile continuă să facă legea la Consiliul Județean Caraș Severin cu toate dosarele DNA. Vezi cine a picat în plasa procurorilor

2
DISTRIBUIȚI

dga1

Nu se poate fără șpagă la Consiliul Județean Caraș Severin, chiar dacă, în ultimii ani, șefii instituției au căzut unul câte unul după flagrantele celor de la DNA. Dovadă este ultimul eveniment înregistrat, ieri, când cei de la DGA Caraș Severin sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin i-au prins în flagrant lund mită pe Gheorghe Bujancă şi Florin Boată, inspectori Control Trafic de la DADPP a Consiliului Judeţean Caraș Severin.

Aceștia erau într-o misiune de control pe un drum județean, în apropiere de Oțelu Roșu, și au oprit pentru control o mașină de tonaj mare care nu are o autorizaţie de circulaţie pentru drumuri judeţene.


Cei doi au pretins șoferului  o șpagă de 1.000 de lei pentru a nu-l amenda. Patronii firmei unde lucra șoferul au depus o plângere, apoi s-au dus să ducă banii celor doi inspectori de trafic. Tribunalul Caraș Severin a decis, astăzi, arestarea celor doi pentru 30 de zile sub acuzația de luare de mită.

2 COMENTARII

  1. sa nu fim naivi, cum naiba crede cineva ca acesti bugetari se multumesc doar cu salariul, intregit sau nu, e tot insuficient pentru valoarea lor…

  2. Cu siguranta toate autovehiculele de mare tonaj care circula pe drumurile judetene din Caras – Severin si Timis, detin autorizatii de circulatie pentru drumuri judetene in special pe drumurile Resita – Gradinari si Timisoara – Buzias – Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.