Aquapark-ul de la Dudeştii Noi, UN VIS. De ce nu se mai...

Aquapark-ul de la Dudeştii Noi, UN VIS. De ce nu se mai poate face proiectul promis de primarul PNL

1
DISTRIBUIȚI

aquapark primaria dudestii noi

Aquapark-ul de la Dudeştii Noi rămâne un vis frumos pentru primarul liberal Alin Nica. Recent, în unul din plenurile Consiliului Local Timişoara alesul PSD Dan Idolu a atenţionat că ar fi bine ca Timişoara să aibă un aquapark în zona Mehala. Printre argumentele pesedistului se numărau faptul că există spaţiu şi că o astfel de investiţie ar aduce o mulţime de turişti în urbea de pe Bega. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost însă împotrivă anunţând că există deja un asemenea proiect la Dudeştii Noi şi că ar trebui să existe susţinere pentru ca investiţia să fie făcută acolo, mai ales că la acea dată se ştia că proiectul va fi finanţat din fonduri europene.
Însă, astăzi, liberalul Alin Nica a anunţat că „cu privire la aqaupark suntem cu proiectul în stadiu avansat, noua perioadă de prgramare va oferi şanse pentru aceste proiecte doar în staţiunile balneare.


(…) Nu mai putem depune, trebuie să ne gândim la alte şanse de finanţare, este evident că bugetul local nu poate fi susţine un alte proiecte, dar noi vom încerca să identificăm alte surse de finanţare pentru acest proiect. Am discutat despre aceste lucruri cu domnul primar (n.r – Nicolae Robu) parteneriatul rămâne deschis, dar încă nu avem elementele complete, nici nu s-au lansat ghidurile, e doar o informaţie pe care am auzit-o”.

Deşi speranţele sunt infime, Nica spune că nu va renunţa aşa uşor la luptă. „Încă mai facem lobby să vdem dacă mai putem modifica prevederile ghidului, dar este foarte dificil, se pare că direcţiile de dezvoltare regională stabiliter de ministere sunt diferite faţă de ceea ce am estimat noi”. Primarul liberal a mai comentat şi că speră că odată cu schimbarea actualei guvernări finanţarea proiectelor judeţului se va face cu celeritate şi cu sume mari.

1 COMENTARIU

  1. vise, vise de-a lui rrobu! de cand era in transa cu cantarile lautaresti ale lui si aum ii canta lui toti guristii! Ce Aquapark vroia rrobu? sa se balaceasca cu mimozele lui din primarika??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.