INEDIT Radu Birlică, omul cu marketingul la ACS Poli, va activa și...

INEDIT Radu Birlică, omul cu marketingul la ACS Poli, va activa și la un alt club de fotbal. Ce post a primit și ce spune despre noua colaborare

0
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-16

Dat ca și plecat de la Timișoara, Radu Birlică rămâne în continuare manager marketing la ACS Poli, dar va activa și la un alt club. De ieri, acesta e oficial noul administrator special al Rapidului, club aflat în proces de insolvență, dar care se află pe drumul cel bun în privința șanselor de a reveni pe prima scenă fotbalistică.

Radu Birlică revine practic la Rapid, club la care a mai activat pe același post ca cel de la Timișoara, în sezonul 2014-15. De această dată însă altul va fi job-ul său la giuleșteni. Toată lumea se aștepta ca el să plece din Banat după neînțelegerile cu cei aflați în conducerea clubului. Recent, managerul sportiv Daniel Stanciu, a declarat penru Tele Nova că Birlică ”nu e nici managerul, nici directorul de marketing, e colaborator al clubului, are contract de colaborare prin firma sa și a soției cu clubul, are contract de încasare a comisioanelor la cei câțiva sponsori care au venit, importanți ce-i drept. Am încercat să avem o colaborare respectând legile… De aici a fost poate o neînțelegere. Dar nu mă interesează tot felul de speculații”.

cotnari (1)

Radu Birlică (foto, dreapta) a fost prezentat de la început ca manager marketing la ACS Poli și susține că a rămas pe poziție. ”Eu nu am plecat, sunt în continuare la ACS Poli, e un contract de externalizare printr-o firmă de a mea, așa a fost de la început.


Noul post presupune ceea ce înseamnă cel de administrator special. Rapid e un club în insolvență, încercăm să-l salvăm. E pe drumul cel bun în ceea ce privește rezultatele, fotbalul și suporterii… Eu mi-aș dori să continui colaborarea cu ACS Poli și după terminarea contractului în vară. În mod normal conducerea ar trebui să-mi propună prelungirea înțelegerii. Nu ar avea motive de ce să nu o facă. Eu sunt singurul care a adus bani în club în afară de CJT și Consiliul Local. Cred că se vede munca mea pe panoul cu reclame”, a declarat Radu Birlică pentru PRESSALERT.ro. Despre relația sa cu cei care decid în club Birlică a răspuns: ”Nu e extraordinară, e business. Eu îmi doresc să-mi fac treaba normal”.

Radu Birlică spune că rămân în picioare și celelalte planuri legate de marketing-ul la ACS Poli. ”Am făcut deja acel shop online iar în urmă cu o lună am avut o discuție cu domnul primar Nicolae Robu. Vrem să facem un shop într-unul dintre mall-urile noi, după modelul din străinătate, un loc unde fanii pot să-și servească și cafeaua”, a precizat managerul de marketing. Acesta va colabora și la Rapid cu Dan Alexa, ”principalul” echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.