UPDATE Un nou ȘOC la ACS Poli: Daniel Stanciu, OUT: ”A cerut...

UPDATE Un nou ȘOC la ACS Poli: Daniel Stanciu, OUT: ”A cerut demisiile tuturor”. Cine a preluat prerogativele de manager sportiv și ce jucător a revenit la prima echipă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

Situație de criză de la ACS Poli a dus la o ședință dură azi a Adunării Generale a clubului. După oficializarea demiterii lui Florin Marin, azi s-a produs și despărțirea ”amiabilă” de managerul sportiv Daniel Stanciu. Bănățenii își caută în continuare antrenor principal, de pregătirea echipei s-au ocupat azi ”secunzii” Iosif Rotariu și Octavian Benga.

UPDATE Contactat de PRESSALERT.ro Daniel Stanciu s-a rezumat să spună despre demisia sa că e ”din motive personale, nu mai vreau să rămân”. Referitor la informațiile de pe gsp.ro, conform cărora contractul lui Ianis Zicu ar fi dus le demiterea sa de către Nicolae Robu, Stanciu a precizat că însuși primarul Nicolae Robu și Titu Bojin au fost cei care au negociat contractul cu Zicu.

„Este cel mai mic contract al meu! Și este mai mic decât cel pe care l-am avut la Tg. Mureș! Cu toate că eram în Turcia să semnez cu o echipă de acolo, am ales Timișoara pentru Dan Alexa și pentru oraș!”, a scris și Ianis Zicu pe Facebook.

Managerul sportiv își va păstra actualele atribuții până la data 1 aprilie. ”Titu Bojin a cerut tuturor demisiile. Nu știu dacă și-a mai depus cineva… Eu oricum doream să plec. Sunt probleme cu banii”, a spus Stanciu întrebat de declarațiile tranșante ale președintelui CJ Timiș. Fostul conducător al grupării timișorene e sigur că ACS Poli se va salva ”dacă se va rezolva problema cu banii”. El nu a dorit să comenteze pe marginea locului vacant prin plecarea lui Florin Marin: ”Se va ocupa Nicolae Robu, Titu Bojin, Ioan Miculaș – am văzut că el e acum manager sportiv”.

Ședința începută târziu astăzi și solicitată în mod imperativ de Titu Bojin, șeful CJT, a dus la multe schimbări în structura de conducere. Zvonurile conform cărora Daniel Stanciu era următorul pe listă la capitolul plecări s-a adeverit. Astfel, se pare că Nicolae Robu a cedat doleanțelor adversarului politic și managerul sportiv pleacă la rândul său alături de Florin Marin.

Vestea mai puțin bună pentru microbiști e că unele permutări sunt în continuare cu un puternic iz politic.


Nume precum Grigore Grigoroiu (PNL) sau Iosim Radovan, s-au alăturat Consiliului Director, ca reprezentanți ai CLT, respectiv CJT, instituții asociate la ACS Poli.

”Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile ”alb-violete”!

De asemenea, Consiliul Director al clubului va avea următoarea componență: Ioan Miculaș (președinte), prof. Viorel Boiț (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timișoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Județean Timiș), conf. univ. dr. ing. Dănuț Șoșdean (reprezentant al Universității Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal – Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la ședințele Consiliului Director”, se mai arată în comunicatul clubului.

Ioan Miculaș va îndeplini și atribuțiunile de manager sportiv. În ceea ce privește noul antrenor, se negociază cu următorii de pe listă (vezi celebrul sondaj), Dorinel Munteanu și Claudiu Niculescu. Gigi Mulțescu fiind și el în continuare o țintă realistă.

acs poli antr (1)

Croitoru, înapoi

Antrenamentul de azi al lui ACS Poli a fost condus de cuplul Iosif Rotariu – Octavian Benga. Ajutați de ceilalți membri ai staff-ului tehnic. Plecarea lui Florin Marin a produs deja efecte, răbdarea lui Marius Croitoru se pare că a dat roade și acesta s-a antrenat azi cu lotul de Liga I. Au absentat Rajcomar (accidentat) și Pisas (la naționala statului Curacao).

Poparadu și Popovici au sosit și ei la vestiare, nu e exclus ca situația lor să fie reanalizată, cei doi însă nu mai pot reveni, spre deosebire de Croitoru, pe lista de 25 de nume pentru meciurile din Liga I (UPDATE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.