”Leii din Banat” au obținut un nou succes în fața Mediașului. BC...

”Leii din Banat” au obținut un nou succes în fața Mediașului. BC Timișoara, aproape salvată după a șasea victorie la rând

0
DISTRIBUIȚI

bct gaz (2)

BC SCM Timișoara a câștigat un nou meci important în lupta pentru supraviețuirea pe prima scenă. Baschetbaliștii alb-violeți s-au impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 81-73, și au ajuns la șase succese consecutive în grupa 7-12. Jeremic și compania sunt aproape salvați după un meci pe care l-au dominat mai clar decât o arată scorul final.

Bănățenii și-au acontat primul sfert cu 25-15.


Al doilea a fost mai strâns, dar tot ”leii” au înclinat balanța în favoarea lor (24-21). Tabela indica o diferență de 13 puncte la pauză: 49-36. Ecartul s-a mărit pe parcursul sfertului 3, câștigat de vizitatori cu 20-18. Astfel, de la +15 pentru BCT, Gazul a redus din diferență spre final, dar prea târziu pentru a schimba soarta punctului extra pentru victorie.

BCT s-a impus astfel mai clar în deplasare decât a făcut-o acasă cu Gazul în play out: 86-84. În jocul de aseară Mladen Jeremic, cu 23 de puncte, a fost principalul marcator al ”leilor”. Au mai punctat pentru BCT: Dundjerski (18), Djapa (17), Veselinov (10), Toth (6), Zivanovic (4), Milencovici (2) și Warren (1). Ionuț Drăgușin a fost coșgheterul Mediașului în acest meci, cu 13 puncte.

BC Timișoara păstrează două puncte avans față de Pitești, locul 11, și are parte de o nouă deplasare, în 30 martie, pe parchetul lui Dinamo. Teoretic echipa lui Nenad Mandic mai poate prinde play-off-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.