Principalele probleme ale Timișoarei, în viziunea UNPR. De ce spune Ion Răducanu...

Principalele probleme ale Timișoarei, în viziunea UNPR. De ce spune Ion Răducanu că nu are de gând să-l „atace” pe Robu

0
DISTRIBUIȚI
bojin raducanu unpr
Ion Răducanu și Titu Bojin. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

O campanie curată şi decentă, fără atacuri la adresa adversarilor politici, asta promite UNPR Timiş. Prezenţi astăzi în conferinţă de presă, liderul UNPR Timiş, deputatul Ion Răducanu şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, au promis că în săptămânile care urmează vor discuta despre idei şi necesităţile oraşului şi nu despre neajunsurile competitorilor lor.

Care sunt principalele probleme ale Timişoarei

Candidatul UNPR la Primăria Timişoara, Ion Răducanu, a comentat că „o să iau atitudine, o să dovedesc că am avut atitudine faţă de probleme importante şi cu poluarea şi cu centura şi cu Spitalul de Oncologie şi o să demolez toate miturile create de nişte persoane contracandidate. (…) Astăzi cele mai necesare lucruri pentru Timișoara sunt într-o ordine. Nu ştiu dacă poate fi numită ordine, că oricare din problemele principale pot fi enumerate aleatoriu, toate sunt importate. Important pentru Timișoara este dezvoltarea orașului rațional, echilibrat și după stabilirea unor priorități esențiale.


Nu poți să începi de la coadă să ajungi la început. După ce se rezolvă problema circulației, trebuie să rezolvăm problema poluării pe care nimeni nu vrea să o rezolve nici marii miniștri ai PSD. (…) Astăzi sunt 15.000 de oameni bolnavi de cancer în Timișoara. Problema centurii e şi ea una importantă şi e una pentru care ar trebui să răspundă toți cei care au condus primăria, că se făcea centura cu bani de la bugetul local, nu trebuia să așteptăm bani de la București. Apoi e legarea inelelor de circulație de autostradă, trebuie să rezolvăm problema Spitalului de Oncologie regional”.

Întrebat dacă îl va ataca pe Nicolae Robu în campanie electorală, Răducanu a declarat că „nu suntem la război să atacăm pe cineva, o să discutăm principial, în direct sau indirect. Eu nu atac pe nimeni, eu ridic problemele iau poziție, iau atitudine faţă de ceea ce cred că nu e bine. Nu atac pe nimeni, nici măcar pe adversarii mei din alianța de centru stânga”.

Titu Bojin a subliniat că realizările sau nerealizările nu pot fi atribuite unui partid, ci că instituţiile se conduc cu oameni, astfel că adversarii săi politici fie îşi asumă şi eşecurile, fie nu se laudă cu realizările. De altfel, Bojin a explicat că sănătatea va fi una din principalele sale teme de campanie electorală şi a promis că nu va lansa sau răspunde niciunui atac politic până în ultima săptămână de campanie, pentru a le da şansa şi celorlalţi competitori să facă o campanie curată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.