Test important pentru ”leoparde” contra echipei din Târgu-Mureș

Test important pentru ”leoparde” contra echipei din Târgu-Mureș

0
DISTRIBUIȚI

cfr fete_152

Fetele de la CFR Timișoara joacă sâmbătă cu FCM Târgu-Mureș într-un meci important pentru locul de vicecampioană. Până acum, ”leopardele” au pierdut un singur meci în play-off, dar la un scor care nu mai are nevoie de lămuriri.

Fetele antrenate de Florin Bugar au primit nu mai puțin de 10 goluri de la Olimpia Cluj în meciul jucat pe malul Someșului marți și nu au reușit să marcheze în poarta campioanei en-titre.


Timișorencele au nevoie să își refacă moralul cu acest meci de pe teren propriu. Nu va fi însă ușor, deoarece în acest sezon bănățencele nu au jucat deloc împotriva ardelencelor, pentru că echipa din Târgu-Mureș a fost repartizată în Seria de Est, pe care a și câștigat-o la finalul sezonului regulat. De asemenea, în ultima etapă, FCM Târgu-Mureș a câștigat cu 15-1 partida cu FC Brazi, echipă pe care feroviarele au învins-o cu 2-1 în deplasare. Alb-vișiniile vor lupta sâmbătă tot fără o portăriță de meserie. Dacă vor învinge, ”leopardele” vor face 12 puncte și le-ar depăși cu o victorie pe mureșence, un avans important în lupta pentru locul doi. Meciul se va juca mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.