Senatorul Robu spune lucruri trăznite

Senatorul Robu spune lucruri trăznite

1
DISTRIBUIȚI

Senatorul liberal Nicolae Robu a dovedit  în cadrul unei conferinţe de presă că habar nu are despre instituţiile de bază din România. Totul a pornit de la o afirmaţie a colegului său de partid, deputatul Horia Cristian, care  a  susţinut, vineri,  că Direcţia Regională de nicolae robu pDrumuri Timişoara are restanţe de plătit, pentru lucrările efectuate anul trecut în vestul ţării, de nu mai puţin de 700 de milioane de euro. Liberalul a fost întrebat dacă este vorba de datoriile ale direcţiei conduse de Ioan Maliţa şi dacă este vorba şi de  construcţia autostrăzii Arad -Timişoara. Robu a sărit ca ars „domnul Maliţa nu are treabă cu autostrăzile. Este o altă instituţie care se ocupă de ele. Domnia sa se ocupă de drumuri naţionale, de centuri, de altele. Este o companie separată.


Nu ştiu să vă spun cum se numeşte, nici cine o conduce aici”. În realitate, DRDP Timişoara este cea care se ocupă şi de drumurile naţionale şi de autostrăzi.  Când liberalii erau la guvernare, directorul Maliţa era  nelipsit în sediul PNL când şeful său de atunci, Ludovic Orban, venea în vizită la Timişoara.

Aceasta nu a fost singura gafă a senatorului Robu. După ce în urmă cu o săptămână a susţinut că nici un obiectiv din judeţul Timiş nu apare ca poziţie explicită în proiectul de buget pe 2010, parlamentarul a dat-o la întors. Nicolae Robu a anunţat că există cel puţin trei obiective pentru care s-au alocat bani – terminalul Schengen de la aeroportul din Timişoara, centura Lugojului şi autostrada Arad – Timişoara. Declaraţiile contradictorii au fost explicate prin faptul că proiectul de buget are multe file şi anexe.

1 COMENTARIU

  1. Probabil nu era bine informat domnul senator ROBU dar un lucru estecert,este un om capabil si nu un om patat ,asa ca ar fi bine sa il lasati in pace,cum apare un om corect toti mafiotii incearca pe toate caile sa il distruga. Nu am fost fan Robu dar pot sa spun ca am avut ocazia sa asist nu odata la unele discutii in tot felul de conjucturi si stiti cine erau aceea care incercau sa il descrediteze? mafia din jurul sau,cu toate ca a facut apel la itelegere,dar din partea cui? a celor care-si urmaresc doar scopurile lor?,oricum are o misiune foarte grea domnul Robu in interiorul partidului,sant foarte multi prefacuti acolo in jurul sau—aviz amatorilor,domnul senator va fi ajutat de cei cinstiti iar voi o sa va faceti de cacao,asa ca mai bine schimbati macazul si revenitiva la normal asa cum va cerut presedintele interimar, care cat de curand va fi presedintele legalizat sa nu mai aveti ocazia sa sosotiti pe la spate.
    Ati vazut ca a avut dreptate domnul Robu cand a facut apel la unitate ,in privinta motiunii lui Crin Antonescu,acum ce mai spuneti domnilor? -pacat de diversiunea ce ati incercat sa o provocati in cadrul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.